slide top

LIVERESULTS  Sprint |  Aquabike 

Sprint & Olympic Distance Championship

 

 
Η Απολύτη Τριαθλητική Μάχη
 

Βρισκόμαστε μια ανάσα μόλις από τον συναρπαστικότερο φετινό αγώνα Τριάθλου. Στις 29 Σεπτεμβρίου 2013 αναμένεται να δοθεί μια πολύ δυνατή και συναρπαστική μάχη σε όλες τις κατηγορίες. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έχουν ήδη δώσει το παρόν πολύ δυνατοί αθλητές. Οι Β. Κρομμύδας, Γ. Σκουλαρίκης, Γ. Αλυφαντής, Π. Χριστοδουλοπουλος, Γ. Σουβατζόγλου & N. Δημάκη είναι μερικά ονόματα που σίγουρα θα προσπαθήσουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επίδοση τόσο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όσο και στα Age Groups, ο καθένας στην απόσταση που έχει επιλέξει. Δείτε τις μέχρι τώρα συμμετοχές: Olympic & Sprint

news

Στόχος της Transition Sports είναι φυσικά η καλύτερη δυνατή διοργάνωση του αγώνα. Εργαζόμαστε πυρετωδώς για να προμηθευτούμε όλα τα απαραίτητα υλικά και τον εξοπλισμό του αγώνα. Ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε άλλωστε ρεκόρ συμμετοχών αφού ήδη έχουμε ξεπεράσει τις 180 συμμετοχές στο Ατομικό αγώνισμα και για τις δύο αποστάσεις. Ιδιαίτερη χαρά μας δίνει και το γεγονός ότι έχουμε ήδη και συμμετοχές αθλητών από το εξωτερικό που θέλουν να ζήσουν το Τρίαθλο στην Ελλάδα.

Παράλληλα είμαστε σε επικοινωνία με τις δημοτικές αρχές (Δήμος Μαραθώνα, Αστυνομία, Τροχαία, Λιμενικό) ώστε να δημιουργηθούν οι καλύτερες συνθήκες για τις καλύτερες επιδόσεις και φυσικά με απόλυτη ασφάλεια για αθλητές και θεατές.

Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια είναι και σε αυτόν τον αγώνα η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, η οποία αναλαμβάνει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και φυσικά την εφαρμογή όλων των επίσημων κανόνων (όπως No Drafting, Penalties) που διέπουν το άθλημα του Τριάθλου αφού παρόντες θα είναι διεθνώς καταξιωμένοι κριτές.

Drafting is cheating...

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί και στην χρήση του Wetsuit. Σε περίπτωση που η θερμοκρασία του νερού είναι πάνω από 22 Βαθμούς, τότε οι αθλητές που παίρνουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα είναι σύμφωνα με τους κανονισμούς χωρίς wetsuit και θα ξεκινήσουν 5 λεπτά νωρίτερα από τα Age Groups, για να έχουμε έναν δίκαιο αγώνα για όλους.

Και σε αυτόν τον αγώνα – όπως πάντα – οι αθλητές μαζί με τον αγωνιστικό εξοπλισμό τους θα παραλάβουν και ένα μοναδικό δώρο, αφού για το Event η New Balance θα μας δώσει ένα αντιανεμικό μεγάλης αξίας.

Θυμίζουμε τις κατηγορίες της 29ης Σεπτεμβρίου.

Olympic Distance

 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών / Γυναικών / Βετεράνων (με Δελτίο ΕΟΤΡΙ)
 • Κατηγορίες Transition Age Groups (Ανοιχτής Συμμετοχής)
 • Κατηγορία Transition Ομαδικό

Sprint Distance

 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων / Εφήβων
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Paratriathlon
 • Κατηγορίες Transition Age Groups (Ανοιχτής Συμμετοχής)
 • Κατηγορία Transition Ομαδικό
 
register now
 
 Οι Εγγραφές συνεχίζονται
 

Sprint & Olympic Triathlon, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και Age Groups: Ατομικό / Ομαδικό (29.09.2013) - Αυστηρά μέχρι τις 23.09.2013

 
spot
 
 The Spot / Sxinias
 
Δείτε την διαδρομή: Link
 
temp17082013s
 
 Χρήσιμα Link / Καιρός
 

Σημερινή μέτρηση νερού: 22 - 23 βαθμοί Κελσίου.  Για μένετε συντονισμένοι στις καιρικές συνθήκες που επικρατούν μπορείτε να βλέπετε πάντα την Weather Cam στο Moraitis Sports.

 
vol
 
Εθελοντές
 
Όσοι φίλοι του Τριάθλου ενδιαφέρονται και επιθυμούν να ζήσουν από κοντά την μοναδική εμπειρία της διοργάνωσης ενός Πανελληνίου Πρωταθλήματος, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ.

Το παρόν με το δικό τους Stand θα δώσουν:
 • NEW BALANCE, με τα προϊόντα της που συνδέονται με το Τρίαθλο
 • ARENA, με ήδη κολύμβησης και σχετικού εξοπλισμού
 • ΥΓΙΕΣ ΠΟΔΙ, ένα εξειδικευμένο εργαστήριο πελματογράφησης
 • BIKEME, με τον ποδηλατικό του εξοπλισμό
 • PULSE100, για αγώνες γεμάτους δράση
 

 

Weather Camera - Live Stream

Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί όλο το χρόνο webcam με live stream και μετεωρολογικός σταθμός με συνεχή ενημερώση.

Φωτογραφίες από Αγώνες

Δείτε Φωτογραφίες από τον αγώνα Sprint Triathlon & Kids στη σελίδα μας στο FB και στη επίσημη ιστοσελίδα του Foto-trexoume.

Συνεργάτες / Υποστηρικτές