slide top

LIVERESULTS  ΝΕΑΝΙΔΩΝ |  ΑΝΔ-ΓΥΝ |  ΜΑΣΤΕΡ |  AGE GROUP 

Triathlon Reports

Κλείνοντας την φετινή σειρά Αγώνων Τριάθλου (Transition 2012 Triathlon Series), θα θέλαμε αρχικά να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που πήρατε μέρος και στηρίξατε αυτό το νέο ξεκίνημα της Transition Sports.

swim 004  bike 040  run 022

Προσπαθήσαμε να μείνουμε πιστοί στα αρχικά μας σχέδια και να πραγματοποιήσουμε όσους στόχους θέσαμε. Ένας από αυτούς – και ίσως ο κυριότερος και πιο απαιτητικός για εμάς – ήταν να αναβαθμίσουμε τους αγώνες μας σε όλους τους τομείς, με απώτερο σκοπό την ανάδειξη του Τριάθλου. Η αφίσα του αγώνα αλλά και τα φυλλάδια που τοποθετήθηκαν και μοιράστηκαν σε καταστήματα - χορηγών και μη – καθώς και η διαφήμιση σε μεγάλα μέσα όπως το MTV και περιοδικά του χώρου θεωρούμε ότι συνέβαλλαν θετικά.

trs 002Παράλληλα δαπανήθηκαν και σημαντικά ποσά από τον πρώτο κιόλας αγώνα για νέα υλικά: Σημαδούρες για την θάλασσα, αφίσες και banners της διοργανώτριας, σχετική σήμανση στους δρόμους, σήμανση για τους αθλητές, ασφαλιστική κάλυψη για τους συμμετέχοντες,  race belts με το λογότυπο της διοργανώτριας, νέα rack, με μετάλλιο για τον κάθε συμμετέχοντα και πολλά άλλα..

Ταυτόχρονα προσπαθήσαμε να παρέχουμε και όσο το δυνατό καλύτερο After Race τμήμα με απονομές κυπέλλων - σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, κατασκευασμένα ειδικά για τον κάθε αγώνα – ανδρών, γυναικών, ομαδικών. Εδώ οφείλουμε να ζητήσουμε και μια συγνώμη εάν αδικήσαμε εκείνη την στιγμή κάποιον.

Για το λόγο αυτό επιδιώξαμε την άμεση ανάρτηση των αποτελεσμάτων ηλεκτρονικά στην σελίδα μας, αρχικά σαν ανεπίσημα – μέχρι να εξεταστούν όλες οι πιθανές ενστάσεις και στην συνέχεια μέσα από την εξειδικευμένη πλατφόρμα που δημιουργήσαμε για την Transition Sports που στόχο έχει την εύκολη και άμεση άντληση όλων των πιθανών πληροφοριών που αναζητά ένας αθλητής: Sprint / Olympic

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στην Media προβολή του αγώνα μας μέσα από τα video που αναρτούνται στο κανάλι μας στο Vimeo, αλλά και φυσικά μέσα από το φωτογραφικό υλικό που συλλέγουμε και αναρτούμε μετά από κάθε αγώνα. Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε όλα τα έσοδα από την αγορά φωτογραφιών είναι για το «Χαμόγελο του παιδιού».


Φωτογραφίες Sprint & Olympic Distance - 30.09.2012

swim 002

Για την διάθεση και αγορά των φωτογραφιών επιλέξαμε για ακόμα μια φορά να διαθέσουμε τα έσοδα για Φιλανθρωπικό Σκοπό. Έτσι, ο κάθε αθλητής που θέλει να αγοράσει φωτογραφίες του αγώνα δεν έχει παρά:

  • Να καταθέσει το ποσό των 10 ευρώ (κατ’ ελάχιστο) στο «Χαμόγελο του Παιδιού» μέσω των διαθέσιμων τρόπων πληρωμής (μέσω καταθέσεων και όχι τηλεφωνικών εντολών) που διαθέτει το ίδρυμα
  • Να συμπληρώσει και να αποστείλει την ηλεκτρονική φόρμα με τους αριθμούς των φωτογραφιών (μέγιστο 10 φωτογραφίες / ανά δωρεά) που επιθυμεί αλλά και το αποδεικτικό κατάθεσης είτε άμεσα στην φόρμα είτε στο email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή στο FAX 2130116599.

Τονίζουμε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα αγοράς φωτογραφιών βάση BIB.

Στους ακόλουθους συνδέσμους θα βρείτε και το διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό από τους δύο αγώνες μας.

Αποτελέσματα Sprint & Triathlon

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων μας που διεξήχθησαν στις 30 Σεπτεμβρίου 2012, στην ειδική πλατφόρμα που έχουμε ετοιμάσει για τους αγώνες μας. Έτσι μπορείτε:

  • Να δείτε αποτελέσματα από όλους τους αγώνες μας
  • Να φιλτράρετε και αναζητήσετε δυναμικά στοιχεία στα αποτελέσμα (Search)
  • Να ταξινομήσετε τον πίνακα με βάση την στήλη (Sorting)
  • Με διαφορετικά χρώματα επισημαίνονται οι πρώτοι των κατηγοριών και ο πρώτος overall (Winner highlight)
  • Ειδικότερα στο ΑΤΟΜΙΚΟ μπορείτε να συγκρίνετε αποτελέσματα, επιλέγοντας μέχρι 4 αθλητές και δείτε άμεσα τους επιλεγμένους χρόνους αλλά και διαφορές μεταξύ τους επιλέγοντας έναν αθλητή αναφοράς.
  • Κατεβάσετε το manual - Link

Sprint / Olympic

Ανανεώνουμε το επόμενο ραντεβού, σε έναν "φλικό" ομαδικό αγώνα Bike & Run - με έναν αθλητή στο τρέξιμο και έναν για το ποδήλατο. Περισσότερες πληροφορίες σύντομα στο newsletter και στο Site μας.

Θέλουμε επίσης για ακόμα μια φορά να ευχαριστήσουμε θερμά όλους αυτούς που μας στηρίζουν στην διοργάνωση του αγώνα από όλα τα πόστα και φυσικά τους εθελοντές μας που συμμετέχουν ενεργά.

Σας ευχαριστούμε λοιπόν για την υποστήριξή που δείξατε για τους μέχρι τώρα αγώνες μας, για την δύναμη που μας δίνετε για να κάνουμε τους αγώνες καλύτερους και σαν επόμενο βήμα ΔΙΕΘΝEIΣ, έχοντας στο πλευρό μας σαν σύμμαχο και αρωγό την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (ΕΟΤΡΙ).

Μείνετε συντονισμένοι, τα καλύτερα έρχονται !

Νίκη είναι η συμμετοχή

Transition Sports Team

Weather Camera - Live Stream

Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί όλο το χρόνο webcam με live stream και μετεωρολογικός σταθμός με συνεχή ενημερώση.

Φωτογραφίες από Αγώνες

Δείτε Φωτογραφίες από τον αγώνα Sprint Triathlon & Kids στη σελίδα μας στο FB και στη επίσημη ιστοσελίδα του Foto-trexoume.

Συνεργάτες / Υποστηρικτές