slide top

LIVERESULTS  ΝΕΑΝΙΔΩΝ |  ΑΝΔ-ΓΥΝ |  ΜΑΣΤΕΡ |  AGE GROUP 

Λίμνη Δόξα 2022 Race Report


Λίμνη Δόξα 2022 Race Report

Το δέκα-το καλό τρίαθλο της Transition Sports στην παραμυθένια Λίμνη Δόξα πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο και μας πρόσφερε για 10η χρονιά μεγάλες συγκινήσεις με φόντο μια μαγική τοποθεσία. Στην ορεινή Κορινθία, εκεί που η φύση έχει στήσει ένα πανέμορφο σκηνικό, μπορεί ο χρόνος να σταμάτησε για ένα διήμερο, τα χρονόμετρα όμως άναψαν δίνοντας τις καλύτερες επιδόσεις με πολλά PB σε μία απόλυτα γρήγορη κι απολαυστική διαδρομή.

Ο καιρός που συμμάχησε με τις προσπάθειες των αθλητών, μας χάρισε μια ανάσα δροσιάς εν μέσω καύσωνα, η παρέα χαλάρωσε απολαμβάνοντας τα προνόμια ενός πολύ καλά οργανωμένου αγώνα που κουβαλάει μια έμπειρη κληρονομιά και οι δεκάδες αθλητές που τίμησαν την Transition Sports με την παρουσία τους από όλη την Ελλάδα, κράτησαν δυνατές, πολύτιμες αναμνήσεις κι έδωσαν ραντεβού για το Φθινόπωρο, σε μία νέα προσθήκη – έκπληξη στο καλεντάρι των αγώνων της Transition για το 2022… stay tuned!

 
 

 

Χορηγοί/Υποστηρικτές

Οι μετακινήσεις και η μεταφορά του απαιτούμενου εξοπλισμού της ομάδας έγινε με ασφάλεια και άνεση από την Audi Gratsias με το μοντέλο Audi Q3 sportbag.

To Nutrilab ήταν μαζί μας. Η επιστημονική ομάδα του κέντρου «Nutrilab» απαρτίζεται από Διδάκτορες και Πτυχιούχους του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής. Τα πρώτα βήματα σχεδιασμού της εξατομικευμένης παρέμβασης, στο κέντρο «Nutrilab»,  βασίζονται στη μέτρηση του Βασικού Μεταβολικού Ρυθμού και στην Ανάλυση Σύστασης Σώματος καθώς και στην αξιολόγηση εξειδικευμένων ιατρικών δεικτών υγείας. Επιπλέον, τόσο οι επαγγελματίες αθλητές, όσο και οι ερασιτέχνες του χώρου της άθλησης, έχουν τη δυνατότητα διεξαγωγής Εργομετρικών Αξιολογήσεων αξιοποιώντας τον πιο σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό.
 

Bike service από το Athens Velo bike shop.

Μy Athlete 

To myathlete είναι το πρώτο διεπιστημονικό κέντρο προσωποποιημένης άσκησης και διατροφής στην Ελλάδα. Στον πυρήνα του βρίσκεται μια ομάδα από προπονητές και ειδικούς φυσικής αγωγής και υγιεινής διατροφής που είναι υπεύθυνοι για τη διαμόρφωση υπηρεσιών εργομέτρησης (myergo), προπόνησης (mytraining) και διατροφής (mynutrition) με στόχο τη βελτίωση και μεγιστοποίηση της υγείας, της φυσικής κατάστασης ή αθλητικής απόδοσης καθώς και την υιοθέτηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής.
 

Στο goodie bag οι συμμετέχοντες βρήκανε:

  • melissa pasta με μπρόκολο
  • Gu energy Greece gel γεύση espresso και λεμόνι
  • Waffles από την εταιρία ambrosia. Μαλακές βάφλες Yoo Hoo με 7 διαφορετικές γεύσεις. (κακάο, φράουλα, βερίκοκο, βανίλια, κρέμα γάλα, κακάο και φουντούκι, αλμυρή καραμέλα)
  • Agrino ρυζογκοφρέτες σε διάφορες γεύσεις
  • Πριγκίπισσα Σταφίδα κορινθιακή
  • Turbo 100% σιλικόνη σκουφάκι
  • Αύρα Νερά

 

Στον τερματισμό περίμενε όλους τους αθλητές το θρυλικό βιολογικό ρυζόγαλο/κρέμα του τοπικού τυροκομείου Λέγγα.

Αποτελέσματα Triathlon
Αποτελέσματα AquaBike
Φωτογραφίες

 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους, εθελοντές, τοπικούς φορείς, τον ελληνικό ερυθρό Σταυρό και τον δήμο Σικυωνιών για την πολύτιμη βοήθεια τους. 

 


 
 

Weather Camera - Live Stream

Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί όλο το χρόνο webcam με live stream και μετεωρολογικός σταθμός με συνεχή ενημερώση.

Φωτογραφίες από Αγώνες

Δείτε Φωτογραφίες από τον αγώνα Sprint Triathlon & Kids στη σελίδα μας στο FB και στη επίσημη ιστοσελίδα του Foto-trexoume.

Συνεργάτες / Υποστηρικτές