slide top

LIVERESULTS  ΝΕΑΝΙΔΩΝ |  ΑΝΔ-ΓΥΝ |  ΜΑΣΤΕΡ |  AGE GROUP 

TRANSITION SPORTS SPRINT TRIATHLON 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ΛΙΜΝΗ ΔΟΞΑ  


TRANSITION SPORTS SPRINT TRIATHLON
31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ΛΙΜΝΗ ΔΟΞΑ

Φέτος η Transition Sports μας ταξιδεύει και πάλι σε έναν παράδεισο δροσιάς μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού!

Ένα τοπίο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς στην Ορεινή Κορινθία πνιγμένο στο πράσινο... Ένας προορισμός με παραδοσιακά χωριά και μύρια πράγματα να δεις… Μια συναρπαστική τριαθλητική συνάντηση! Σε υψόμετρο 900μ., μέσα στα έλατα, η ειδυλλιακή Λίμνη Δόξα δεν θα σας υποδεχτεί μόνο για ένα ξεχωριστό αγώνα μέσα στη φύση, αλλά και για μια φανταστική απόδραση από την πόλη, αφού απέχει μόνο 2 ώρες απ’ την Αθήνα (160χμ.) Ελάτε για τον αγώνα του Σαββάτου αυθημερόν αφού η τοποθεσία προσφέρεται ιδανικά για μονοήμερη εκδρομή, ή όσοι θέλετε, και από Παρασκευή, για να απολαύσετε όσες περισσότερες από τις εμπειρίες που έχει να σας προσφέρει ο μοναδικός αυτός τόπος! (Μπορείτε να επιλέξετε διαμονή στο Μεσινό ή τη Γκούρα. Περισσότερα για το τι μπορείτε να κάνετε όσο βρίσκεστε εκεί σε αμέσως επόμενό μας newsletter.)
 

 
 

 

Έτσι λοιπόν αθλητές, οικογένειες με παιδιά, παρέες και επισκέπτες θα ενθουσιαστούν απ’ τη μαγευτική αύρα του τοπίου και θα απολαύσουν τη μοναδική ζωντάνια και την ιδιαιτερότητα του αγώνα, ο οποίος διεξάγεται μέσα στη δροσιά του απογεύματος!
 
Ο αγώνας διοργανώνεται από την Τransition Sports, σε συνεργασία με τον Δήμο Σικυωνίων και λοιπούς τοπικούς φορείς και περιλαμβάνει sprint  απόσταση τριάθλου (750 μ. κολύμπι, 20 χιλ. ποδήλατο, 5 χιλ. τρέξιμο), ατομικό και ομαδικό. Οι τιμές συμμετοχής είναι 45 και 60 ευρώ αντίστοιχα. Επίσης υπάρχει και η κατηγορία aquabike, κολύμπι-ποδήλατο, τιμή συμμετοχής 40 ευρώ.

Εγγραφές Sprint Triathlon & AquaBike
Λόγω covid οι θέσεις είναι περιορισμένες, οι δε εγγραφές κλείνουν μια εβδομάδα πριν την ημερομηνία του αγώνα ή εφόσον συμπληρωθούν οι θέσεις!
 
Για τη συμμετοχή στον αγώνα απαιτούνται: α) εξέταση από παθολόγο ή καρδιολόγο και β) πιστοποιητικό εμβολιασμού ή rapid test 72 ωρών ή αρνητικό μοριακό τεστ ή πιστοποιητικό νόσησης με τεστ αντισωμάτων.
 
Εκτός από την τόσο ξεχωριστή αγωνιστική διαδρομή μέσα και περιμετρικά της λίμνης, ο αγώνας θα διεξαχθεί σε φιλικές και απόλυτα ασφαλείς συνθήκες! Η απόσταση θα είναι το τρέξιμο και το ποδήλατο γύρω από τη λίμνη σε άσφαλτο και σε φλατ έδαφος, ο δε αγώνας θα είναι non-draft  και με κριτές ως προς το ποδηλατικό σκέλος.
*Ως προς το τρέξιμο, αυτό έχει γύρω στα 100 με 200 μέτρα χώμα βγαίνοντας από τη ζώνη αλλαγής μέχρι την άσφαλτο. 

         Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου. Την Παρασκευή το βράδυ στις 9, όταν θα έχει ξεκινήσει και η προσέλευση των αθλητών, θα γίνει Pasta Party με ντόπια ζυμαρικά στην Πλατεία του Μεσινού!
 
*Για περαιτέρω τεχνικές λεπτομέρειες θα σας ενημερώσουμε σύντομα, γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι!
 
 
 

Weather Camera - Live Stream

Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί όλο το χρόνο webcam με live stream και μετεωρολογικός σταθμός με συνεχή ενημερώση.

Φωτογραφίες από Αγώνες

Δείτε Φωτογραφίες από τον αγώνα Sprint Triathlon & Kids στη σελίδα μας στο FB και στη επίσημη ιστοσελίδα του Foto-trexoume.

Συνεργάτες / Υποστηρικτές