slide top

LIVERESULTS  ΝΕΑΝΙΔΩΝ |  ΑΝΔ-ΓΥΝ |  ΜΑΣΤΕΡ |  AGE GROUP 

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ CLINICS & ENΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΓΩΝΑΣ ΤΡΙΑΘΛΟΥ SPRINT & ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΧΙΝΙΑ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ CLINICS & ENΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΓΩΝΑΣ ΤΡΙΑΘΛΟΥ SPRINT & ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΧΙΝΙΑ

Πρόκειται για τον τελευταίο αγώνα που αναβλήθηκε λόγω έντονων καιρικών φαινομένων στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο και μεταφέρθηκε για το Σαββατοκύριακο 20-21 Οκτωβρίου και έχει τη μορφή ενός διήμερου event επικεντρωμένου στο λατρεμένο μας Τρίαθλο.

Θελήσαμε στο διήμερο αυτό να εντάξουμε όλα όσα αγαπάμε -και αγαπάτε- στον κόσμο του Τριάθλου και υιοθετήσαμε έτσι μια ‘ολιστική προσέγγιση’ της διοργάνωσης, σαν έκφανση ενός γενικότερου ‘ευ-lifestyle’.  Γι’ αυτό και τα παράπλευρα events και clinics του Σαββάτου, που θα ‘προλογίσει’ τον καθαυτό αγώνα της Κυριακής, περιλαμβάνουν ενημερωτικές ομιλίες και δραστηριότητες που αφορούν όχι μόνο -και φυσικά- στο αθλητικό κομμάτι, αλλά και θέματα διατροφής και σχετικών συμπληρωμάτων, οικολογικής συνείδησης, αθλητικής ψυχολογίας, πρόληψης του καπνίσματος και πολλά άλλα…

 
 
Αναλυτικά λοιπόν το Σάββατο θα έχουμε:

Clinics:

·     10:00-11:00: Οdd3 bike training. Αναγνώριση ποδηλατικής διαδρομής με την ομάδα της odd3 και leader τον Ανέστη Κουρμπέτη, πρωταθλητή Ελλάδας στην ποδηλασία, πρώην επαγγελματία αθλητή και προπονητή ποδηλάτου.

·     11:00-12:00:  Προπόνηση open water ανοιχτή για όλα τα επίπεδα, μαζί με κολυμβητικά tips και συμβουλές. Απαραίτητο να το παρακολουθήσουν όσοι δεν έχουν μέχρι τώρα επαφή με το open water ή θα κάνουν τώρα το πρώτο τους τρίαθλο, ή δεν αισθάνονται εξοικειωμένοι με την ανοιχτή θάλασσα.

12:30 ομιλίες:

·     «Δεκάλογος του Έξυπνου Καταναλωτή Συμπληρωμάτων Διατροφής» από την Ευαγγελία Αυγεράκη, κλινική Διαιτολόγο.

·     Διατροφικά tips για το Τρίαθλο από τον Σπύρο Θεοδώρου της GU Energy Greece.

·     «Ψυχολογία και Αθλητισμός»

·     «Παρεμβάσεις για την Πρόληψη του Καπνίσματος στα Σχολεία» από την Βυζικίδου Βεργίνα, Smoke Free Greece, Ερευνητικό Εργαστήριο «George D. Behrakis” της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος. (Θα βρίσκεται εκεί και την Κυριακή, με σχετικό παιχνίδι για τα παιδιά.)

·     Ηow Τo?: «Πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζω τη διαδρομή που θα τρέξω» & Μάθημα Αλλαγής Λάστιχου από τον πρωταθλητή ποδηλασίας Ανέστη Κουρμπέτη.

Η Γραμματεία θα είναι ανοιχτή στον κήπο του Moraitis Beach από τις 12 ως τις 6 το απόγευμα για την παραλαβή τσάντας αθλητή και late registrations.

Επειδή την Κυριακή το πρωί η γραμματεία θα λειτουργήσει μόνο μία ώρα, από τις 7:00 ως τις 8:00 πρίν τον αγώνα, και προς αποφυγή συνωστισμού και της όποιας ταλαιπωρίας, συμβουλεύουμε τους συμμετέχοντες, να προσέλθουν για την παραλαβή τσάντας στη Γραμματεία το Σάββατο!

Πρόγραμμα Κυριακής 21 Οκτωβρίου

  • γραμματεία 7:00-8:00 (μόνο για παραλαβές που έχουν ενημερώσει και έχουν ήδη εγγραφή)
  • ζώνη αλλαγής 7:15- 8:15
  • τεχνική ενημέρωση 7:35
  • Εκκίνηση σπριντ 8:50
  • Εκκίνηση ολυμπιακή 8:57

Μαζί μας το Pharmacy295, Μέγα χορηγός μας, όπου θα φιλοξενήσει την Terranova στο περίπτερο της!

 Εκεί θα γίνεται tasting από την Terranova* και τις δύο μέρες. Tην Κυριακή θα γίνεται η βιταμινομέτρηση** με τη βοήθεια φαρμακοποιού και επιστημονικού συνεργάτη. Επιπλέον όσοι επισκεφθούν το περίπτερο θα μπορούν να γνωρίσουν τα προϊόντα της Terranova αλλά και να λύσουν απορίες σε σχέση με τα συμπληρώματα διατροφής.

*Tasting: Beetroot χυμός – Life Drink μήλο/φράουλα/cranberry.

**Oι συμμετέχοντες στη βιταμινομέτρηση θα κερδίσουν και ένα κουπόνι για έκπτωση 5% στις βιταμίνες Terranova.

Όλοι οι αθλητές θα παραλάβουν Terranova goodie bag στην γραμματεία , οι νικητές θα έχουν δώρα και όλοι οι θεατές θα μπορούν να επισκεφτούν το περίπτερο της Pharmacy295 και να διεκδικήσουν δώρα.

 

Weather Camera - Live Stream

Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί όλο το χρόνο webcam με live stream και μετεωρολογικός σταθμός με συνεχή ενημερώση.

Φωτογραφίες από Αγώνες

Δείτε Φωτογραφίες από τον αγώνα Sprint Triathlon & Kids στη σελίδα μας στο FB και στη επίσημη ιστοσελίδα του Foto-trexoume.

Συνεργάτες / Υποστηρικτές