slide top

LIVERESULTS  ΝΕΑΝΙΔΩΝ |  ΑΝΔ-ΓΥΝ |  ΜΑΣΤΕΡ |  AGE GROUP 

FULL MOON AQUATHLON & KIDS’ AQUATHLON ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟΝ ΣΧΙΝΙΑ

 

Kαθώς ο ‘φεγγαρόλουστος’ αγώνας της Transition Sports πλησιάζει, σας ενημερώνουμε ότι οι σχετικές εγγραφές/ πληρωμές κλείνουν το πρωί της προσεχούς Δευτέρας (25 Ιουνίου) και ώρα 12:00.
 
Yπενθυμίζουμε ότι είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητάς σας, της υπεύθυνης για τον αγώνα δήλωσης και της σχετικής ιατρικής βεβαίωσης. Χάρη στη συνεργασία μας με την Doctoranytime, έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ιατρικές βεβαιώσεις άθλησης με 10€ για συμμετοχή σε όλους μας τους φετινούς αγώνες. Δείτε εδώ:

Doctoranytime
 
 

 

Σχετικά με το παιδικό τρίαθλο
 

Υπενθυμίζουμε ακόμη ότι ο παιδικός αγώνας είναι φιλανθρωπικός, η συμμετοχή 5€ για κάθε παιδί και όλα τα σχετικά έσοδα θα διατεθούν στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών Με Νεοπλασματική Ασθένεια ‘Φλόγα’. Θα υπάρχει κάλπη στην γραμματεία.
Ώρα εκκίνησης για το παιδικό θα ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας. (Υπολογίζουμε γύρω στις 5:30-6 με γραμματεία ανοιχτή από τις 4)

Σχετικά με το Full Moon Aquathlon για τους ενήλικες


 
Γραμματεία για παραλαβή αριθμού:  5:00 -7:30
 
Ώρα εκκίνησης: από 8:15-8:30 (θα ανακοινωθεί)
 
Goodie Bag (τσάντα αθλητή):

Gu energy Gel για όλους!
Ηealth Aid:  MagCitra σε ειδική συσκευασία με 5 κάψουλες καθώς και ενημερωτικά φυλλάδια.  Το MagCitra της HealthAid είναι υψηλής καθαρότητας σύνθεση μαγνήσιο με κιτρικό οξύ, που δημιουργεί την πιο βιοδιαθέσιμη μορφή μαγνήσιου, απαραίτητο στον οργανισμό γιατί μετέχει σε περισσότερες από 300 μεταβολικές λειτουργίες.

Jungle Formula: Εκπτωτικό Κουπόνι 2 ευρώ για αγορές Jungle Formula. 

Όλοι οι νικητές σε όλες τις κατηγορίες θα λάβουν από ένα προϊόν Jungle Formula.
 
Στον αγώνα θα κληρωθούν δώρα από : 

  • Sport gallery: 2 δώρα (παπούτσια αθλητικά σε έναν άντρα και μια γυναίκα) σε ό,τι μοντέλο, χρώμα επιθυμούν.
  • Βούλγαρης Φυσικοθεραπεία:  2 δωρεάν επισκέψεις για cryosauna.

Στην παραλία θα γίνουν διάφορα διαδραστικά παιχνίδια και ενημέρωση για τους μικρούς μας φίλους από Smoke Free Greece και Safe Water Sports. Συγκεκριμένα:
 
Ενημέρωση σχετικά με το κάπνισμα και την προώθηση του υγιεινού τρόπου ζωής θα πραγματοποιηθούν μετά τον αγώνα από τις εκπαιδεύτριες Μαρίνα Δέμη και Βεργίνα Βυζικίδου στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων SmokeFreeGreece. Φορείς του προγράμματος είναι το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος και το Ερευνητικό Εργαστήριο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας "George D. Berhakis".
 
Επίσης, το Safe Water Sports θα βρίσκεται εκεί, έτοιμο να "κολυμπήσει'' με τη φαντασία των μικρών και μεγάλων φίλων του στην ειδικά διαμορφωμένη παραλία και να ενημερώσει για τους βασικούς κανόνες στη θάλασσα και στα θαλάσσια σπορ καθώς και πώς μπορεί να διασκεδάσει κανείς στο νερό, πάντα με ασφάλεια. 
 
Ετοιμαστείτε για μια σειρά διαδραστικών παιχνιδιών μέσα από παιχνίδια όπως: Aναπαράσταση φανταστικής παραλίας (παζλ) με παιχνίδια Playmobil, κάρτες με εικονογραφημένους κανόνες και συμβουλές για την ασφάλεια στη θάλασσα και στο νερό, παιχνίδια παρατηρητικότητας για να βρουν τα παιδιά τα λάθη, επιτραπέζια παιχνίδια, Memory cards, κατασκευές, Color books, Story cubes (κύβοι με εικόνες για να κεντρίζουν τη φαντασία των παιδιών) και πολλά άλλα, μουσικό CD και φυσικά το παραμύθι «Ο Χταπόδιος Σέιφ και οι τρεις θαλασσοφύλακες»!
 
 

  • Στον αγώνα θα υπάρχουν φυσικό μεταλλικό Nερό Βίκος και αναψυκτικά Βίκος.
  • Μπύρα Blue Island με ή χωρίς αλκοόλ θα υπάρχει στον τερματισμό.
  • Gu ηλεκτρολύτης στην εκκίνηση
  • Στο περίπτερο του Pharmacy295, θα μπορείτε, εύκολα και γρήγορα, με την βοήθεια φαρμακοποιού και του Vita Stiq, να ελέγξετε το επίπεδο βιταμινών σας και να δοκιμάσετε τις βιταμίνες C και Β - Vital της Health Aid! Επιπλέον, με την συμβολή επιστημονικής υπεύθυνης μπορείτε να βρείτε τις βιταμίνες που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες. Oι πρώτοι 30 που θα επισκεφτούν το περίπτερο του Pharmacy295 για μέτρηση θα κερδίσουν πλούσια δώρα από την Ηealth Aid.  Ακόμα, θα έχετε την ευκαιρία να εφαρμόσετε αντικουνουπικά της Jungle Formula για προστασία από τα ενοχλητικά τσιμπήματα καθώς και να γνωρίσετε τα προϊόντα της εταιρείας στο ειδικό stand, στο περίπτερο του Pharmacy295
  • Scan & win: Στην περιοχή του parking, σκανάρετε τα QR codes του Pharmacy295 και κερδίστε εκπτωτικά κουπόνια!
 

Weather Camera - Live Stream

Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί όλο το χρόνο webcam με live stream και μετεωρολογικός σταθμός με συνεχή ενημερώση.

Φωτογραφίες από Αγώνες

Δείτε Φωτογραφίες από τον αγώνα Sprint Triathlon & Kids στη σελίδα μας στο FB και στη επίσημη ιστοσελίδα του Foto-trexoume.

Συνεργάτες / Υποστηρικτές