slide top

LIVERESULTS  ΝΕΑΝΙΔΩΝ |  ΑΝΔ-ΓΥΝ |  ΜΑΣΤΕΡ |  AGE GROUP 

MARATHON BAY SWIMMING ΚΥΡΙΑΚΗ 1 OKTΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΣΧΙΝΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

MARATHON BAY SWIMMING ΚΥΡΙΑΚΗ 1 OKTΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΣΧΙΝΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Λίγες μόνο ημέρες απομένουν πριν την εκκίνηση της φθινοπωρινής αγωνιστικής μας δραστηριότητας με τον κολυμβητικό αγώνα ανοιχτής θάλασσας την προσεχή Κυριακή, κι έτσι επανερχόμαστε για την ενημέρωσή σας με τις σχετικές τεχνικές πληροφορίες.
 
Την Κυριακή λοιπόν, και την πρώτη πρώτη μέρα του Οκτώβρη, στις 9:30 το πρωί θα δοθεί η  πρώτη εκκίνηση για τα 2.5χλμ και τα 5χλμ ενώ μετά από 4’ θα δωθεί η  εκκίνηση για τα 1000μ μπροστά από τις εγκαταστάσεις του Moraitis Beach.
 
Θα διεξαχθούν τρεις παράλληλες αποστάσεις για τις εξής κατηγορίες: 1000m, 2500m και 5000m. Ταυτόχρονα θα διεξαχθεί και η ενιαία κατηγορία  wet suit με ή χωρίς αναπνευστήρα’ στα 2.500m και 5.000m.
 

 

Αγωνιστική διαδρομή & Ασφάλεια

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί σε οριοθετημένη διαδρομή των 2.5χλμ. Όσοι επιλέξουν να αγωνιστούν στην απόσταση των 5χλμ θα καλύψουν δυο φορές τη διαδρομή, ενώ έχει προβλεφθεί να υπάρχει ενδιάμεσος σταθμός για νερό και ηλεκτρολύτη GU στα 2.5χλμ.

 

Στο παρακάτω link απεικονίζεται η διαδρομή, ωστόσο η ακριβής πορεία των αθλητών θα οριοθετηθεί το πρωί του αγώνα ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν. Με μπλε χρώμα η απόσταση των 1.000μ.  Με κίτρινο των 2.500μ.  Τέλος με κόκκινο χρώμα τα 5.000μ. (2 φορές τα 2.500μ.)

 
 
Διαδρομή

Προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφαλής διεξαγωγή των αγώνων, τη θαλάσσια αγωνιστική διαδρομή θα επιτηρούν τα ταχύπλοα σκάφη μας, αλλά και έμπειροι συνεργάτες μας με Stand Up Paddle Surfs και Sea Kayaks.

Η έμπειρη ομάδα LIFEGUARD  HELLAS από τo Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυαγοσωστών, θα βρίσκεται στον χώρο, όπως και σε κάθε αγωνιστική μας δράση.
Πρόγραμμα Αγώνα

  • 7:30 - 9:00: Γραμματεία Αγώνα για την εγγραφή & παραλαβή τσάντας αθλητή. (Η γραμματεία θα λειτουργεί στην παραλία του Moraitis στο γκαζόν.)
  • 9:15: τεχνική ενημέρωση αθλητών
  • 09:30: εκκίνηση αγώνα 2.5χλμ και 5χλμ
  • 09:34 εκκίνηση αγώνα 1000μ
  • 12:30: απονομή επάθλων στους νικητές
* Όλοι οι αθλητές, προκειμένου να τους επιτραπεί να μετέχουν στην διοργάνωση, θα πρέπει την ημέρα του αγώνα να προσκομίσουν στη γραμματεία τα κάτωθι χαρτιά:
  • Βεβαίωση γιατρού
  • Υπεύθυνη δήλωση
** Όσοι αθλητές δεν έχουν γράψει ως αιτιολογία στην πληρωμή το όνομά τους θα πρέπει να προσκομίσουν το αποδεικτικό κατάθεσης.
*** Το Chip χρονομέτρησης φοράμε στον αγώνα υποχρεωτικά στο χέρι και τερματίζουμε με αυτό στην αψίδα χρονομέτρησης με το χέρι που φοράμε το chip! Θυμίζουμε ότι η άμεση επιστροφή του Chip χρονομέτρησης είναι υποχρεωτική!
**** Ολοκληρώνουμε την απόσταση που έχουμε επιλέξει και δεν    επιλέγουμε στο ενδιάμεσο να κάνουμε την μικρότερη!
*****Εγγραφές την ημέρα του αγώνα θα γίνονται δεκτές με  χρέωση των 30€. Όσοι δεν έχετε πληρώση την συμμετοχή σας θα χρειαστεί να πληρώσετε late registration.
 
Αποτελέσματα 1km
Αποτελέσματα 2,5km
Αποτελέσματα 5km

Απονομές και Δώρα

Όλοι οι αθλητές θα παραλάβουν από:
- σκουφάκι Turbo 100% σιλικόνης το οποίο υποχρεούνται να φορούν στον αγώνα.

  • Energy Gel GU
  • Μπάρα δημητριακών
Στον τερματισμό όλοι θα παραλαμβάνουν μετάλλιο τερματισμού, νερό, χυμό Matcha Ninja, energy balls από τις Vegan Fairies και δροσερές μπύρες Blue Island με αλκοόλ και χωρίς.                
Η ραδιοφωνική παραγωγός Μαρία Παπιδάκη του best radio 92.6 θα είναι μαζί μας με τις μουσικές της!!
Μαζί μας το Pharmacy 295, μέγας χορηγός των αγώνων μας, θα προσφέρει τεστ προϊόν Vitalité της Naturactive Greece.
(Αναζητήστε το instagram frame κάτω από το κιόσκι του Pharmacy295, βγάλτε τις δικές σας φωτογραφιές, ανεβάστε τις σε instagram και facebook με #transitionsports #pharmacy295 και κερδίστε διάφορα δώρα!!!)
Μετά την ολοκλήρωση και των παιδικών κατηγοριών, θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Moraitis Beach οι απονομές βραβείων για τα 2,5 χιλ και 5 χιλ στους τρείς πρώτους Overall και Age Groups (ανά πενταετία και ανά φύλο), καθώς και στους τρείς πρώτους της κατηγορίας «wet suit με ή χωρίς αναπνευστήρα».  Στα 1000μ. οι απονομές θα είναι ανά ηλικιακή δεκαετία.
Επίσης μετά το πέρας των αγώνων το ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΕΓΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ, ένας από τους χορηγούς της διοργάνωσης, θα κάνει την κλήρωση για 3 δωρεάν μηνιαίες συνδρομές στις αθλητικές εγκαταστάσεις του.
 
Ο αγώνας γίνεται με την άδεια του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας και την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, ΕΟΜΟΠ και Δήμου Μαραθώνα.
 

Να είστε λοιπόν όλοι εκεί
 για άλλη μια μεγάλη αθλητική μας γιορτή!!!

 

Weather Camera - Live Stream

Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί όλο το χρόνο webcam με live stream και μετεωρολογικός σταθμός με συνεχή ενημερώση.

Φωτογραφίες από Αγώνες

Δείτε Φωτογραφίες από τον αγώνα Sprint Triathlon & Kids στη σελίδα μας στο FB και στη επίσημη ιστοσελίδα του Foto-trexoume.

Συνεργάτες / Υποστηρικτές