slide top

LIVERESULTS  ΝΕΑΝΙΔΩΝ |  ΑΝΔ-ΓΥΝ |  ΜΑΣΤΕΡ |  AGE GROUP 

SPRINT TRIATHLON ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ ΛΙΜΝΗ ΔΟΞΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

SPRINT TRIATHLON  ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ  ΛΙΜΝΗ ΔΟΞΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Καθώς μας χωρίζουν λιγότερο από 10 μέρες για τον αγώνα, επανερχόμαστε για τη λεπτομερέστερη ενημέρωσή σας! Πρόκειται, θυμίζουμε, για έναν φανταστικό αγώνα/απόδραση που διοργανώνει η Transition Sports με φόντο ένα τοπίο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς στην Ορεινή Κορινθία, σε υψόμετρο 900 μέτρων! Οι λάτρεις των multisports και της φύσης θα αγαλλιάσουν, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν ‘μέσα’ (κολύμβηση) και ‘γύρω’ (ποδήλατο-τρέξιμο) από τη μαγευτική λίμνη, σε συνθήκες ιδιαίτερα φιλικές, για τη δημιουργία των οποίων συνεργαζόμαστε πυρετωδώς με τον Δήμο Σικυωνίων. Σε απόσταση ανάσας από τη λίμνη, το γραφικό χωριό Γκούρα θα μας περιμένει μετά όλους στη πανέμορφη πλατεία του με την πετρόχτιστη εκκλησία, όχι μόνο για τις απονομές, αλλά και για να ‘το ρίξουμε έξω’ με σουβλάκια από τα σούπερ-ντούπερ ντόπια κρέατα. 

Υπενθυμίζουμε στους ενδιαφερόμενους ότι τη Δευτέρα 4 Ιουλίου κλείνουν οι εγγραφές στον αγώνα, οι οποίες θα θεωρούνται έγκυρες μόνον μετά τις αντίστοιχες πληρωμές.  Δηλώστε λοιπόν έγκαιρα τη συμμετοχή σας εδώ:  

http://www.transitionsports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=3:lake-doksa-triathlo&Itemid=115&lang=el 

Κόστος συμμετοχής: 45€ για το ατομικό και 60€ για το ομαδικό 

Οποιαδήποτε εγγραφή γίνει μετά την ημέρα αυτή θα θεωρείται late registration, θα γίνεται μέσω email και θα κοστίζει: 60€ για το ατομικό και 80€ για το ομαδικό. 

Την ημέρα του αγώνα, δηλαδή Σάββατο 9 Ιουλίου, η γραμματεία θα λειτουργεί 12:00 - 17:15 στη λίμνη για παραλαβή τσάντας αθλητή. Η γραμματεία θα κλείσει αυστηρά στις 17:15. Η εκκίνηση θα γίνει στις 18:00

Μετά το τέλος των 3 αγωνισμάτων, θα ακολουθήσουν στην πλατεία της Γκούρας οι απονομές στις 21:15, μαζί με τις κληρώσεις των δώρων και διάφορες άλλες εκπλήξεις από τους χορηγούς και υποστηρικτές μας, που θα είναι εκεί για άλλη μια φορά μαζί μας.

 
 

 

Στην πλατεία λοιπόν θα υπάρχει παγωμένη μπύρα Βlue Ιsland για όλους τους συμμετέχοντες. Επίσης: 

  • Το Deree – Aμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος θα κληρώσει 3 συνδρομές για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του. 

  • Η SwimmingClub.gr θα κληρώσει personal μαθήματα κολύμβησης. 

  • Η Aquasphere θα δώσει σε όλους κολυμβητικό σκουφάκι. 

  • Η SmartWool θα κληρώσει προϊόντα της για τυχερούς. 

  • Η Biosophy.gr θα προσφέρει βιολογικά σνακ για όλους. 

  • Η GU θα παρέχει σε όλους ενεργειακά τζελ. 

  • Ιsland Τribe θα δωρίσει στους πρώτους/πρώτες αντιηλιακό. 

  • Το κατάστημα Τop Cycles θα κληρώσει αθλητικά δώρα. 

  • Η Lifeguard Ηellas και η Αrgos Security, μαζί μας πάλι, θα είναι υπεύθυνες για την ασφάλεια στο νερό και τον δρόμο αντίστοιχα. 

  • Τέλος, η Kosmocar θα δώσει το δικό της παρών στον αγώνα με το νέο Volkswagen Touran, που θα είναι το αυτοκίνητο της οργανωτικής μας επιτροπής. 

Και πάλι σας υπενθυμίζουμε να φροντίσετε έγκαιρα για τη διαμονή σας στην περιοχή. Σχετική λίστα καταλυμάτων έχουμε παραθέσει στο προηγούμενο ενημερωτικό μας newsletter.  

ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ: 

Από Αθήνα  
 
1ος Τρόπος(συνιστάται)  
Από την Εθνική Αθηνών-Πατρών βγαίνετε στην έξοδο του Κιάτου και από εκεί ακολουθείτε τον δρόμο που οδηγεί στην Στυμφαλία-Φενεό-Γκούρα. Κατά μήκος της διαδρομής υπάρχουν πολλές ταμπέλες αλλά δεν πρόκειται να μπερδευτείτε πουθενά. Από το Κιάτο θα συναντήσετε μεταξύ άλλων τα χωριά Σούλι-Στυμφαλία-Καστανιά-Μεσσινό και μετά είναι η Γκούρα. Είναι η διαδρομή που προτιμάται από τους περισσότερους ταξιδιώτες. Η συνολική απόσταση Αθήνα-Γκούρα είναι 160km.. 

 
2ος Τρόπος 
Από την Εθνική Αθηνών-Πατρών βγαίνετε στο Δερβένι. Από εκεί συναντάτε τα χωριά Ευρωστίνη και Στενό πριν φτάσετε στη Γκούρα. Υπάρχουν κάποιες διασταυρώσεις οι οποίες ίσως να σας μπερδέψουν. Προτιμάται από λιγότερους ταξιδιώτες σε σχέση με την πρώτη διαδρομή.  
 
3ος Τρόπος 
Από την Εθνική Αθηνών-Πατρών βγαίνετε στο Ξυλόκαστρο από εκεί ανεβαίνετε στα Τρίκαλα, μετά ακολουθεί η Καρυά το Στενό και φτάνετε στην Γκούρα. Είναι μια διαδρομή που συνήθως οι ταξιδιώτες κάνουν για να επιστρέψουν και όχι για να έρθουν στην Γκούρα. Δεν συνιστάται βράδυ. Η απόσταση Αθήνα-Τρίκαλα Κορινθίας είναι 144km. Η απόσταση Τρίκαλα Κορινθίας-Γκούρα είναι 27km.  

 

Από Πάτρα  

Σε αυτή την περίπτωση ακολουθείτε είτε τον 2ο τρόπο από Δερβένι, είτε τον 3ο από Ξυλόκαστρο.  
 
Από αλλού  

Αν βρίσκεστε κεντρική Πελοπόννησο μπορείτε να έρθετε από Νεμέα. Επίσης μπορεί να σας βολεύει ο 111 και να έρθετε από Λυκούρια-Κλειτορία.  
 
Προσοχή : 
Πολλά GPS θα σας βγάλουν από την 2η η την 3η διαδρομή. Επισημαίνουμε ότι, σαν ώρα, η πρώτη διαδρομή είναι ίδια με την δεύτερη (2ώρες ). Η δεύτερη διαδρομή είναι κατά λίγα χιλιόμετρα μικρότερη, για αυτό και σας βγάζει από εκεί το GPS. Ωστόσο εμείς σας προτείνουμε την 1η διαδρομή, επειδή είναι ο δρόμος που ‘κυκλοφοριέται’ πιο πολύ αλλά και ο πιο εύκολος για αυτούς που έρχονται πρώτη φορά.  

 
 

 

Για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

6947776961 και 2294055965

 
Να είστε όλοι εκεί!

 

Χορηγοί

Συνεργάτες / Υποστηρίζοντας

Μείνετε συντονισμένοι !!!


 
 

Weather Camera - Live Stream

Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί όλο το χρόνο webcam με live stream και μετεωρολογικός σταθμός με συνεχή ενημερώση.

Φωτογραφίες από Αγώνες

Δείτε Φωτογραφίες από τον αγώνα Sprint Triathlon & Kids στη σελίδα μας στο FB και στη επίσημη ιστοσελίδα του Foto-trexoume.

Συνεργάτες / Υποστηρικτές