slide top

LIVERESULTS  ΝΕΑΝΙΔΩΝ |  ΑΝΔ-ΓΥΝ |  ΜΑΣΤΕΡ |  AGE GROUP 

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 Μαΐου ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΡΙΑΘΛΟ στο Σχινιά Race Report

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 Μαΐου ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΡΙΑΘΛΟ στο Σχινιά Race Report

Μα τι φανταστικός αγώνας ήταν ο προχθεσινός! Και πόσο απίστευτοι οι μικροί πρωταγωνιστές του!

‘Έσκισε’ λοιπόν το παιδικό μας Τρίαθλο την περασμένη Κυριακή σημειώνοντας τρομερή επιτυχία, με το κοινό -ενήλικες, τινέιτζερς και πιτσιρίκια- να έχει τα καλύτερα να πει γι’ αυτή την αθλητική γιορτή, την αφιερωμένη αποκλειστικά στα παιδιά και τους εφήβους, που οργανώσαμε στην Transition Sports.

Οι μικροί τριαθλητές που αγωνίστηκαν ήταν από 6 έως 16 ετών και πραγματικά το καταδιασκέδασαν. Με φόντο τέλειες καιρικές συνθήκες (τη θάλασσα λάδι και καθόλου αέρα σε κανένα σκέλος), όλα κύλησαν ευχάριστα και απρόσκοπτα ως το τέλος, αλλά και με πάμπολλα χαμόγελα.


Όλα τα παιδιά παρέλαβαν νωρίς το πρωί την τσάντα του αγώνα, που περιελάμβανε bib number, αυτοκόλλητα, βιολογικά προϊόντα, κουπόνια έκπτωσης για το ηλεκτρονικό κατάστημα biosophy.gr, κολυμβητικό σκουφάκι Aquasphere, και μαρκαδόρους δωρισμένους από το Deree-Αμερικανικό Κολλέγιο Eλλάδας. Η Island Tribe παρείχε με τα προϊόντα της την πολύτιμη προστασία των συμμετεχόντων από τον ήλιο.

Στην έξοδο απ’το κολύμπι, το αναγκαίο ξέπλυμα των ποδιών απ ’τα φύκια και την άμμο, έγινε με άκρως ‘φυσικό’ τρόπο: εκμεταλλευτήκαμε τη φυσική ιδιομορφία του περιβάλλοντος και φτιάξαμε την ζώνη αλλαγής έτσι που βγαίνοντας τα παιδιά απ’ τη θάλασσα να ξεπλένουν τα πόδια απλά διασχίζοντας το παρακείμενο ποταμάκι (χωρίς κουβάδες και μπουκάλια νερό).

Στον τερματισμό όλα τα παιδάκια πήραν μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα από την Τrend Ηellas, η οποία και μας είχε διακοσμήσει την γραμματεία με πολύ όμορφα μηνύματα. Επίσης στον τερματισμό, τους μικρούς αθλητές περίμενε δροσερός ηλεκτρολύτης GU σε ένα μεγάλο cooler, καθώς και smoothies και βιολογικές βάφλες φουντουκιού, προσφορά της biosophy.gr.

Ακολούθησαν οι απονομές (ανά ηλικιακή 2ετία από 6 ως 16 ετών) μαζί με τις κληρώσεις, με πρώτη αυτήν σε είδη Αquasphere, όπου μάλιστα ένας τυχερός κέρδισε και μια στολή κολύμβησης! Επίσης κληρώθηκε ένα εβδομαδιαίο Summer Camp απο το Deree Αμερικανικό Κολλέγιο, διάφορα προϊόντα SmartWool και 4 μαθήματα εκμάθησης κολύμβησης από το swimmingclub.gr!

Μαζί μας ήταν και το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ανακύκλωσης ‘Κάθε Κουτί Μετράει’.

Θέλουμε ολόθερμα να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς και τους υποστηρικτές μας για την πολύτιμη συνδρομή τους. Επίσης τoν Βασίλη Κρομμύδα για την πολύτιμη βοήθεια του ως τεχνικός διευθυντής του αγώνα, καθώς και την European Sports Events για την ηλεκτρονική χρονομέτρηση και τα live results που μας παρέχει σε κάθε αθλητική μας διοργάνωση.

Μην ξεχνάτε πως φωτογραφίες από τον αγώνα και τις απονομές θα έχουμε από το φωτογραφικό πρακτορείο www.fototrexoume.gr ! Μέρος των σχετικών εσόδων θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Φλόγα».

Τέλος να ενημερώσουμε όλους τους φίλους της συντροφιάς μας των multisports ότι έχουν πλέον ανοίξει οι εγγραφές και για τις δύο επόμενες διοργανώσεις της Transition Sports, δηλαδή το Full Moon Aquathlon (Παρασκευή 17 Ιουνίου) και το Τρίαθλο στη Λίμνη Δόξα (Σάββατο 9 Ιουλίου).

Σας περιμένουμε όλους!

 
 
 

Χορηγοί

Συνεργάτες / Υποστηρίζοντας

Μείνετε συντονισμένοι !!!


 
 

Weather Camera - Live Stream

Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί όλο το χρόνο webcam με live stream και μετεωρολογικός σταθμός με συνεχή ενημερώση.

Φωτογραφίες από Αγώνες

Δείτε Φωτογραφίες από τον αγώνα Sprint Triathlon & Kids στη σελίδα μας στο FB και στη επίσημη ιστοσελίδα του Foto-trexoume.

Συνεργάτες / Υποστηρικτές