slide top

LIVERESULTS  ΝΕΑΝΙΔΩΝ |  ΑΝΔ-ΓΥΝ |  ΜΑΣΤΕΡ |  AGE GROUP 

Ενημέρωση για το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΡΙΑΘΛΟ


Ενημέρωση για το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΡΙΑΘΛΟ στο Σχινιά
την Κυριακή 29 Μαίου

Λίγες μέρες μόνο μας χωρίζουν από την ημέρα της αθλητικής γιορτής για τους “μίνι τριαθλητές” φίλους μας, που γίνεται με την αιγίδα της Περιφέρειας Aττικής και τη διοργάνωση της Transition Sports! Σας περιμένουμε λοιπόν όλους, έχοντάς σας ετοιμάσει ένα fun-under-the-sun αγώνα που εγγυημένα θα χαρίσει συγκινήσεις σε μικρούς και μεγάλους!  Και δεν αναφερόμαστε μόνο στο καθαρά ‘αγωνιστικό’ κομμάτι, αλλά και σ’ ένα σωρό άλλα ‘δρώμενα’, παιχνίδια κι εκπλήξεις που σας επιφυλάσσουμε για μετά, σε συνεργασία με τους χορηγούς και υποστηρικτές μας.

 

 
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Πάμε λοιπόν στο πώς έχει το πρόγραμμα του πρωινού της Κυριακής:

  • 8:00 : Στη γραμματεία του αγώνα, στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά, παραλαμβάνουμε την τσάντα αθλητή και τοποθετούμε το ποδήλατο στη θέση του. Από κει πηγαίνουμε στην παραλία για να αφήσουμε παπούτσια για το τρέξιμο (θα μας χρειαστούν βγαίνοντας από το νερό για να τρέξουμε τα 800μ από την έξοδο της κολύμβησης ως το κωπηλατοδρόμιο, όπου και θα πάρουμε στη συνέχεια το ποδήλατο).
  • 8:45 τεχνική ενημέρωση στην παραλία Μoraitis Beach στον γαλάζιο πύργο με τα μπαλόνια
  • 9:00 εκκίνηση κατηγορίας 8-10 ετών
  • 9:20 εκκίνηση κατηγορίας 11-12 ετών
  • 09:45 εκκίνηση 13-14 ετών,15-16 ετών και ομαδικού

12:00 απονομές στο Moraitis Beach

Τεχνικός διευθυντής του αγώνα θα είναι ο Βασίλης Κρομμύδας.
Η ηλεκτρονική χρονομέτρηση  θα γίνει από την European Sports Events, ενώ για την ασφάλεια στο νερό θα είναι εκεί Lifeguard Hellas. Τα σκουφάκια της κολύμβησης θα είναι προσφορά της Aquasphere.
Όλα τα παιδιά θα παραλάβουν τσάντα αθλητή με δώρα από τους χορηγούς και υποστηρικτές, καθώς και αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής.  

Μετά τις 11:00, και ως τις 13:00 περίπου, πολλά και διάφορα παιχνίδια, εκπλήξεις και fun δραστηριότητες θα περιμένουν τους μικρούς μας φίλους στο Moraitis Beach, ενώ τα παιδιά που θα έχουν συμμετάσχει στον αγώνα θα λάβουν μέρος και σε κληρώσεις δώρων από τους χορηγούς μας.
 

ΧΟΡΗΓΟΙ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Αναλυτικά:

-  To DEREE- Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδας θα κληρώσει μία εβδομαδιαία συνδρομή στο παιδικό Summer Sports Camp.
-Το ηλεκτρονικό κατάστημα biosophy.gr με βιολογικά, raw, vegetarian, vegan και άλλα υγιεινά προϊόντα διατροφής, θα δώσει σε συμμετέχοντες και κοινό κουπόνια με 25% έκπτωση (για 3 χρήσεις) για διαδικτυακές αγορές. Επίσης θα προσφέρει βιολογικά smoothies και snacks για τους μικρούς μας αθλητές και μη.
- H island Τribe, νέος χορηγός μας, θα μοιράσει δείγματα αντηλιακών σε όλους τους μικρούς μας φίλους, τονίζοντας την αξία της απαραίτητης προστασίας από τον ήλιο.

- Η GU Energy Gel θα προσφέρει και πάλι πολύτιμους για μετά την άθληση ηλεκτρολύτες.
- Η swimmingclub.gr θα κληρώσει 4 δωρεάν μαθήματα κολύμβησης.
- Η SmartWool επίσης θα κληρώσει δώρα-προϊόντα της σε διάφορους τυχερούς.
Ακόμα:
- Μετά τους τερματισμούς το Studio Play & Fly θα δώσει τη δυνατότητα σε γονείς και παιδιά να γυμναστούν μαζί μέσω της AcroYoga λίγα μόλις μέτρα απ’ τη θάλασσα.
- Το " Κάθε Κουτί Μετράει", το ευρωπαϊκό πρόγραμμα που ενθαρρύνει την ανακύκλωση των κουτιών μπύρας/αναψυκτικού που χρησιμοποιούμε εκτός σπιτιού, θα είναι μαζί μας με ζωγραφική, δραστηριότητα ανακύκλωσης και fun-διαδραστικά παιχνίδια για τα παιδιά!
- H εταιρεία ξενόγλωσσου εκπαιδευτικού υλικού Trend Hellas (trendhellas.gr) θα εμπλουτίσει το event με πιστοποιητικά για τους συμμετέχοντες καθώς και διάφορα αναμνηστικά δώρα.
- Τέλος, το πρακτορείο Fototrexoume.gr θα αναλάβει τις φωτογραφίες του αγώνα.
Να είστε όλοι εκεί!

 
 

 

Για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

6947776961 και 2294055965

 
 

 

Χορηγοί

Συνεργάτες / Υποστηρίζοντας

Μείνετε συντονισμένοι !!!


 
 

Weather Camera - Live Stream

Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί όλο το χρόνο webcam με live stream και μετεωρολογικός σταθμός με συνεχή ενημερώση.

Φωτογραφίες από Αγώνες

Δείτε Φωτογραφίες από τον αγώνα Sprint Triathlon & Kids στη σελίδα μας στο FB και στη επίσημη ιστοσελίδα του Foto-trexoume.

Συνεργάτες / Υποστηρικτές