slide top

LIVERESULTS  OLYMPIC |  SPRINT |  AQUABIKE

Κυριακή, 17 Απριλίου: μια συναρπαστική αθλητική ημέρα με Sprint Τρίαθλο στο Σχινιά…!Κυριακή, 17 Απριλίου: μια συναρπαστική αθλητική ημέρα με Sprint Τρίαθλο στο Σχινιά…!

Πραγματοποιήθηκε χθες, με την αιγίδα της Περιφέρειας Aνατολικής Aττικής και του Δήμου Μαραθώνα, ο πρώτος αγώνας Τριάθλου της Transition Sports για το 2016 (sprint απόσταση) που φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις Μoraitis Βeach στο Σχινιά. Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία, τόσο αγωνιστική όσο και διοργανωτική, ενώ η υπέροχη καλοκαιρινή μέρα «φάνηκε απ’ το πρωί»…

Η εκκίνηση του αγώνα δόθηκε στις 9:30. Το νερό για το κολύμπι – απλά τέλειο, με θερμοκρασία εξαιρετική και χωρίς κύμα – αποδείχτηκε ό,τι καλύτερο για το ξεκίνημα και προοιώνισε μια θετικότατη συνέχεια…

Μετά την κολύμβηση οι αγωνιζόμενοι προχώρησαν στο ποδηλατικό σκέλος σε μια μαγευτική κούρσα μέχρι τον αρχαιολογικό χώρο της Ραμνούντας, όπου κι έγινε η αναστροφή. Μια διαφορετική απ’ τις άλλες φορές διαδρομή, που έκλεψε τις εντυπώσεις και ενθουσίασε σε συντριπτική πλειοψηφία τους συμμετέχοντες!!! (Η κούρσα έγινε υπό την επίβλεψη των επίσημων κριτών ποδηλασίας για την τήρηση των κανονισμών περί drafting.)

Tέλος, οι αθλητές έτρεξαν τα 2 από τα 5 συνολικά χλμ. του running αγώνα στο πανέμορφο –και δροσερότατο – δάσος του Σχινιά, πράγμα που διευκόλυνε πολύ σε σχέση με την ασυνήθιστα υψηλή για την εποχή θερμοκρασία.

 
 

Απονομές & Κληρώσεις

Ακολούθησαν στον κήπο των εγκαταστάσεών μας οι απονομές, μοιράστηκαν δε και κληρώθηκαν πολλά και διάφορα δώρα μέσα σε ένα κλίμα ευφορίας, ζωντάνιας και ικανοποίησης που είναι τόσο γνώριμο στη μεγάλη μας αθλητική παρέα, αλλά και σε όλους εκείνους που ήρθαν για να παρακολουθήσουν την έναρξη μιας ακόμη τριαθλητικής σεζόν της Transition Sports.

Οι νικητές και νικήτριές μας:

Άντρες

1ος Δανιήλ 1:06:33

2ος Δημόπουλος 1:07:44

3ος Αλυφαντής 1:07:47

 

Γυναίκες

1η Συντζανάκη 1:14:37

2η Κεραμιδά 1:21:18

3η Στάμου 1:26:18

 

Ομαδικό

1. Σημαντήρας, Κυριαζίδης, Κάτσιος 1:04:57

2. Aϊβατίδης, Βαμβακίδης, Τζαναβάρας 1:05:41

3. Γαλανάκης, Χαριτάκης, Γκερλές 1:11:38

 

Δείτε εδώ τα αναλυτικά αποτελέσματα του αγώνα: Εδώ...

Συντελεστές

Θέλουμε ολόθερμα να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς και τους υποστηρικτές μας για την πολύτιμη συνδρομή τους στη διοργάνωση:

* Η ηλεκτρονική χρονομέτρηση -με live results- πραγματοποιήθηκε από την European Sports Events.

* Bike service παρείχε η Grammarios Βikes στο γκαζόν του Μoraitis Βeach, ενώ στη διασταύρωση Σουλίου το bike service ήταν προσφορά της Βicyclon.

* Η Lifeguard Hellas ήταν εκεί για την ασφάλεια της κολύμβησης και πρόσφερε επίσης με κλήρωση από ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης σε 2 τυχερούς συμμετέχοντες.

* Η Argos Security ήταν υπεύθυνη για την ασφάλεια στον δρόμο.

* Τα σκουφάκια κολύμβησης παρείχε η Aquasphere , η οποία κλήρωσε και 3 προϊόντα-δώρα για 3 τυχερούς.

* Στον τερματισμό μπανάνες, νερά και δροσερά βιολογικά smoothies πρόσφερε η Green Bay (η οποία παρείχε σε όλους τους αθλητές και βιολογικά «ψαγμένα» snack με την παραλαβή της τσάντας ), ενώ η ΕΨΑ δρόσισε τους αθλητές με το ολοκαίνουριο προϊόν της Pink Lemonade.

* Το DEREE- Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδας κλήρωσε 2 μηνιαίες συνδρομές για τις αθλητικές του εγκαταστάσεις.

* Η GU Energy Gel μοίρασε σε όλους τους αθλητές ενεργειακά τζελ.

* Η ζυθοποιία Βlue Ιsland έδωσε mix προϊόντα της στους 3 πρώτους άντρες και τις 3 πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης, καθώς και στις 3 πρώτες ομάδες.

* Η SmartWool πρόσφερε από ένα δώρο στους 3 πρώτους και 3 πρώτες overall, κλήρωσε επίσης ένα αθλητικό τεχνικό σύνολο για έναν τυχερό.

* H swimmingclub.gr κλήρωσε από 2 personal μαθήματα κολύμβησης στο ΟΑΚΑ για έναν άντρα και μία γυναίκα.

* Η εταιρία Υellow Rose έδωσε δείγμα αντηλιακού σε κάθε αθλούμενο.

* Το κατάστημα γυναικείας μόδας Fashion Duck χάρισε δωροεπιταγές στις 3 πρώτες γυναίκες και κλήρωσε 3 ακόμα για άλλες 3 αθλήτριες.

Ευχαριστούμε ακόμα ιδιαίτερα τον Τεχνικό Διευθυντή Βασίλη Κρομμύδα, καθώς και όλους τους εθελοντές μας!!!

 
 

Και μην ξεχνάτε: φωτογραφίες από τον αγώνα και τις απονομές θα έχουμε από το φωτογραφικό πρακτορείο www.fototrexoume.gr ! Μέρος των σχετικών εσόδων θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Φλόγα» .

O επόμενος αγώνας μας: Κids Τriathlon στις 29 Μαΐου !

Μια αθλητική γιορτή αφιερωμένη στα παιδιά,

που θα χαρίσει μοναδικές εμπειρίες σε μικρούς και μεγάλους.

Σας περιμένουμε όλους!

 
 

Χορηγοί

Συνεργάτες / Υποστηρίζοντας

Μείνετε συντονισμένοι !!!


 
 

Weather Camera - Live Stream

Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί όλο το χρόνο webcam με live stream και μετεωρολογικός σταθμός με συνεχή ενημερώση.

Φωτογραφίες από Αγώνες

Δείτε Φωτογραφίες από τον αγώνα Sprint Triathlon & Kids στη σελίδα μας στο FB και στη επίσημη ιστοσελίδα του Foto-trexoume.

Συνεργάτες / Υποστηρικτές