slide top

LIVERESULTS  ΝΕΑΝΙΔΩΝ |  ΑΝΔ-ΓΥΝ |  ΜΑΣΤΕΡ |  AGE GROUP 

Έτοιμοι για την Πρώτη Εκκίνηση της Χρονιάς!

 

Έτοιμοι για την Πρώτη Εκκίνηση της Χρονιάς!

Την Κυριακή 3 Απριλίου, υποδεχόμαστε στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο στο Σχινιά τους φίλους των «multi sports». Η ομάδα της «Transition Sports», ανανεωμένη, γεμάτη ενέργεια και θετική διάθεση είναι έτοιμη για τον πρώτο αγώνα του 2016.

Οι έγραφες είναι σε εξέλιξη και πολλοί φίλοι και φίλες έχουν δηλώσει συμμετοχή και στους δυο αγώνες του Απριλίου. Για τον πρώτο αγώνα στις 3 του μήνα, τρέξιμο – ποδήλατο – τρέξιμο, οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 90 και είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί μέσα σε αυτές υπάρχουν πολλά ονόματα από τους παλιούς μας φίλους αλλά μας δίνει ακόμα περισσότερη ώθηση για την νέα χρονιά το γεγονός ότι έχουμε αποκτήσει και νέους φίλους των multi sports. Στον δεύτερο αγώνα μας, κολύμπι –ποδήλατο – τρέξιμο, στις 17 Απριλίου, η ανταπόκριση είναι ήδη μεγάλη ενώ έχουμε μπροστά μας σχεδόν τρεις εβδομάδες για την ολοκλήρωσή των συμμετοχών.

 

Τεχνικά Στοιχεία Αγώνα


Η γραμματεία θα λειτουργήσει στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο, την Κυριακή το πρωί μέχρι τις 9:00.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:00 στον χώρο πίσω από τις εξέδρες, όπου θα βρίσκετε και η ζώνη αλλαγής (transition area).

Οι δρομείς θα τρέξουν την αρχική απόσταση των 5 χλμ δεξιόστροφα στο περιφερειακό δρόμο του κωπηλατοδρόμιου, τα πρώτα 2.600μ κανονικά στον δρόμο και τα υπόλοιπα 2.400μ στον παράλληλο μικρότερο δρόμο μέχρι την ζώνη αλλαγής.

Στην ζώνη αλλαγής θα εισέρχονται οι δρομείς από την νότια πλευρά και θα εξέρχονται από την βόρεια με τα ποδήλατα και θα συνεχίζουν για 4 γύρους με αριστερόστροφη κατεύθυνση. Η είσοδος στην ζώνη αλλαγής κατά την επιστροφή θα γίνεται από την νότια πλευρά και στην συνέχεια έξοδος, για το δεύτερο σκέλος του δρομικού αγώνα, με κατεύθυνση βόρεια για 1.250μ στον παράδρομο, αναστροφή και τερματισμός δίπλα στην ζώνη αλλαγής.

Νερό θα υπάρχει στα 3.750μ των 5χλμ και στα 1.250μ μέτρα των 2,5 χιλ.

Απονομές στον κήπο του «Moraitis beach».
 
 

Χορηγοί & Δώρα

Για ακόμα μία χρονιά μαζί μας θα είναι οι χορηγοί και υποστηρικτές μας με πολλά δώρα και προσφορές.

Μαζί μας και φέτος το «DEREE- Αμερικάνικό Κολέγιο Ελλάδας», το οποίο θα κληρώσει, κατά την διάρκεια των απονομών, 2 μηνιαίες συνδρομές για τις αθλητικές του εγκαταστάσεις.

Η Gu Energy Greece θα προσφέρει σε όλους τους συμμετέχοντες ενεργειακά τζελ. Νέος φίλος και υποστηρικτής μας η εταιρία «SmartWool», θα δώσει δώρα στους νικητές, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα μπαίνουν σε κλήρωση και για ένα αθλητικό σύνολο μεγάλης αξίας.

Για μία ακόμα χρονιά μαζί μας η “BLUE island”,προϊόν της εταιρίας ΕΖΑ Πρότυπος Ελληνική Ζυθοποιία, για να μας δροσίσει με παγωμένες μπύρες και μη αλκοολούχα ποτά, αλλα και για να δώσει δώρα σε νικητές.

 

Ασφάλεια & Παροχές

Μαζί μας και φέτος η «lifeguard Hellas» θα είναι παρούσα για να προσφέρει πρώτες βοήθειες.

Η Argos Security θα μας βοηθήσει στην ασφάλεια του αγώνα.

Εμείς με την σειρά μας θα προσφέρουμε τεχνικό μπλουζάκι,race belt και φυσικά μετάλλιο τερματισμού το όποιο, όπως κάθε χρόνο, αλλάζει σχεδιασμό.

Εξασφαλίστε άμεσα τη βεβαίωση γιατρού για τη συμμετοχή σας σε αγώνες με 10€.
Βρείτε γιατρό εδώ: http://www.doctoranytime.gr/c/iatriki-bebaiosi

Race Director του αγώνα θα είναι ο προπονητής Βασίλης Κρομμύδας, το Σάββατο 2 Απριλίου, θα παρευρίσκεται στις εγκαταστάσεις του «Moraitis beach» προκειμένου να δώσει, σε όσους ενδιαφέρονται, συμβουλές σε θέματα διατροφής πριν και κατά την διάρκεια των αγώνα και σε θέματα σχετικά με την διαδρομή του αγώνα.

Πρόγραμμα Γραμματείας


Σάββατο 02.04.2016
12:00 – 18:00 : Γραμματεία Αγώνα (Moraitis beach)

Κυριακή 03.04.2016
07:30 – 09:00 : Γραμματεία Αγώνα (Κωπηλατοδρόμιο)

*Όλοι οι αθλητές, προκειμένου να τους επιτραπεί να μετέχουν στην διοργάνωση, την ημέρα του αγώνα θα πρέπει να προσκομίσουν στην γραμματεία τα κάτωθι χαρτιά:
  • Βεβαίωση γιατρού
  • Υπεύθυνη δήλωση
  • Φοιτητική ταυτότητα (όσοι δηλώνουν φοιτητές)
 

Σημαντικές Ημερομηνίες


ΑΓΩΝΑΣ 03.04.2016
Λήξη Εγγραφών &Πληρωμών: Τρίτη 29 Μαρτίου 2016, ώρα 18:00

Οι εγγραφές για την συμμετοχή στον αγώνα κοστίζουν:
Ατομικό - 30,00€ & Ομαδικό - 40,00€

*Όλες οι συμμετοχές που θα πληρωθούν μετά τις 29 Μαρτίου, θεωρούνται late entry και κοστίζουν 40,00€ για το ατομικό και 50,00€ για το ομαδικό.

Οφείλουμε να ενημερώσουμε όλους τους αθλητές ότι η ολοκλήρωση της εγγραφής μέσα στα χρονικά όρια που δίνονται μας διευκολύνει στην σωστή προμήθεια υλικών.

Υπενθυμίζουμε σε όλους ότι είναι ανοιχτές οι συμμετοχές και για τον αγώνα στις 17 Απριλίου.
 

Σημαντική Διευκρίνιση


Προκειμένου να υπάρχει σωστή εικόνα για τις πληρωμές των συμμετοχών στους αγώνες της “Transition Sports” θα θέλαμε να σας διευκρινίσουμε τα παρακάτω:
  • Θα πρέπει οπωσδήποτε κατά την πληρωμή της συμμετοχής, είτε με κατάθεση σε τράπεζα είτε με μεταφορά χρημάτων με ηλεκτρονικό τρόπο, να υπάρχει ως αιτιολογία το όνομα του συμμετέχοντα και η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.
     
  • Όσες πληρωμές πραγματοποιούνται μετά την λήξη της προθεσμίας του κάθε αγώνα, οπότε και θεωρούνται late entry, θα πρέπει την ημέρα της διοργάνωσης να προσκομίζουν στην γραμματεία του αγώνα το αντίγραφο πληρωμής.
 

Weather Camera - Live Stream

Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί όλο το χρόνο webcam με live stream και μετεωρολογικός σταθμός με συνεχή ενημερώση.

Φωτογραφίες από Αγώνες

Δείτε Φωτογραφίες από τον αγώνα Sprint Triathlon & Kids στη σελίδα μας στο FB και στη επίσημη ιστοσελίδα του Foto-trexoume.

Συνεργάτες / Υποστηρικτές