slide top

LIVERESULTS  Sprint |  Aquabike 

Marathon Bay 2015 - Race Report

 

     
swimgate
  -
 

MARATHON BAY 2015 - RACE REPORT

13.09.2015

 
 

Ένας ακόμα αγώνας για την Transition αποτελεί πλέον αγωνιστικό παρελθόν. Το «MARATHON BAY 2015» στέφθηκε με επιτυχία και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Η μοναδική παραλία του Σχινιά, μπροστά στις εγκαταστάσεις του Moraitis Baech,  φιλοξένησε μια πολύ  ιδιαίτερη μάχη. Ο αέρας ήταν παρών για να δυσκολέψει όσο περισσότερο μπορούσε την προσπάθεια των αθλητών, αλλά όλοι όσοι έλαβαν μέρος ήταν αποφασισμένοι για να δώσουν τη μάχη τους μέχρι το τέλος και φυσικά τα κατάφεραν. Η Transition Sports σε συνεργασία με την εταιρία ηλεκτρονικής χρονομέτρησης “EUROPEAN SPORTS EVENTS”, δημιούργησαν πύλη περασμάτων και τερματισμού, κατατάσσοντας την διοργάνωση σε ένα αμιγές κολυμβητικό γεγονός ακολουθώντας τα διεθνή στάνταρ στην διαδικασία της χρονομέτρησης του αγώνα. Όλοι οι χρόνοι καταγράφηκαν καθώς οι αθλητές περνούσαν, κολυμπώντας, κάτω από αψίδα ηλεκτρονικής χρονομέτρησης που ήταν στημένη σε ειδικά διαμορφωμένη πλωτή εξέδρα. 

 

 
  
 
 

ΑΠΟΝΟΜΕΣ & ΔΩΡΑ

Φυσικά οι καθιερωμένες μας πλέον απονομές για τις τριάδες νικητών overall και των Age Group έβαλαν χώρα στο φιλόξενο γκαζόν του Moraitis beach.

Τα 5χλμ. ήταν καθαρά αντρική υπόθεση αφού δεν είχαμε γυναικείες συμμετοχές.  

Αποτελέσματα 5K

Οι πιο γρήγοροι overall ήταν, πρώτος τερμάτισε ΦΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ με χρόνο 01:11:36, δεύτερος ο ΜΗΤΡΟΠΑΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ σε 01:17:47 και τρίτος ο ΗΛΙΑΔΗΣ ΚΡΙΣ με επίδοση 01:18:28. 

Στην ίδια απόσταση αλλά στην κατηγορία με «wetsuit» πρώτος ήταν ο ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ με χρόνο τερματισμού 00:58:24, δεύτερος ο ΚΩΣΤΑΡΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ σε 01:08:59 την τριάδα συμπλήρωσε ο ΔΗΜΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ σε 01:30:53.

Στα 2,5χλμ συμμετέχοντες έφτασαν τους 107. Ιδιαίτερο ρυθμό έδωσαν δύο μεγάλα ονόματα του ελληνικού αθλητισμού, που συμμετείχαν εκτός συναγωνισμού, ο πρωταθλητής Ευρώπης στην κολύμβηση ΔΡΥΜΩΝΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ και ο πρωταθλητής τριάθλου ΣΟΥΒΑΤΖΟΓΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗΣ.

Αποτελέσματα 2.5K

Οι τρείς πρώτοι overall στους άντρες ήταν ο ΔΑΝΙΗΛ ΓΙΩΡΓΟΣ που ολοκλήρωσε τα 2,5χλμ σε χρόνο 00:26:41, ο ΤΣΑΤΗΡΑΣ ΑΔΑΜ που τερμάτισε μόλις 5’’ πίσω, δηλαδή σε  00:26:46 και τρίτος ο ΠΟΑΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ  με επίδοση 00:28:30. 

Στις γυναίκες για την τριάδα των overall δόθηκε μεγάλη μάχη, αφού και οι τρείς τερματισμοί έγιναν μέσα σε μόλις 26’’. Η ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ κάλυψε την απόσταση σε 00:32:59, δεύτερη ήταν η ΚΟΥΝΕΛΗ ΒΑΡΒΑΡΑ  με χρόνο 00:33:12 και η τριάδα ολοκληρώθηκε με την ΘΩΜΑΔΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ που τερμάτισε σε 00:33:26. 

Στην κατηγορία με «wetsuit» για τα 2,5χλμ στους άντρες την τριάδα αποτέλεσαν οι ΚΑΜΠΑΡΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (00:36:28), ΡΙΓΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (00:40:15), ΑΛΕΞΙΟΥ ΕΝΤΥ (00:41:14).

Στις γυναίκες είχαμε δύο συμμετοχές ΚΕΡΑΜΥΔΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (00:38:17) και ΑΛΕΞΙΟΥ ΜΥΡΕΛΑ (00:50:05). 

Ιδιαίτερη τιμή και χαρά ήταν η συμμετοχή του  Παρατριαθλητή Παπαγγέλη Νικόλαου, που  για πολλοστή φορά που παρέδωσε μαθήματα με την αγωνιστική τους δύναμη. 

Ξεχωριστή νότα στον αγώνα έδωσαν οι μικροί μας φίλοι, που αγωνίστηκαν στις κατηγορίες των 600μ και των 1.200μ.

Αποτελέσματα Kids

Στους τρείς πρώτους overall, άντρες γυναίκες και για τις δύο αποστάσεις το κατάστημα "your tech" πρόσφερε δώρα. 

Ο χορηγός μας, η μπύρα “BLUE island” έδωσε από ένα κιβώτιο με διάφορες γεύσεις από τα προϊόντα της στις τριάδες overall, ενώ δρόσισε με παγωμένες μπύρες και μη αλκοολούχα καλοκαιρινά ποτά με ξεχωριστές γεύσεις τους παραβρισκόμενους στις απονομές. H εταιρία «GU Energy Greece», υποστηρικτής του αγώνα που πρόσφερε προϊόντα σε όλους τους συμμετέχοντες. Επίσης  όλοι οι αθλητές πήραν «Bonk breaker bites» δημητριακά ειδικά κατασκευασμένα για τις ανάγκες των αθλητών.

Μετά το πέρας των αγώνων το ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΕΓΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ, που είναι ένας από τους χορηγούς της διοργάνωσης, έκανε την κλήρωση - θεσμό στους φετινούς μας αγώνες, για 3 μηνιαίες συνδρομές για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του. Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας «DEREE - Αμερικανικό Κολέγιο», «BLUEisland» και «ZeroRh+», διότι χωρίς την πολύτιμη  στήριξη τους δεν θα ήταν δυνατή η διεξαγωγή των αγώνων μας. Σημαντική βοήθεια στην διεξαγωγή του αγώνα προσέφεραν με την ενεργή παρουσία τους, όπως κάθε φορά, η ομάδα της «LifeguardHellas» που είχε υπό την ευθύνη της την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

τριαθλο τον ΟκτΩβριο

Επόμενος και τελευταίος σταθμός για την αγωνιστική μας δράση το 2015 το καθιερωμένο πλέον SPRINT & OLYMPIC TRIATHLON που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτωβρίου στην "Μέκκα" του τριάθλου στον Σχινιά! Στις εγκαταστάσεις του Moraitis Beach και του Ολυμπιακού Κοπηλατοδρομίου.

Ο αγώνας SPRINT & OLYMPIC TRIATHLON θα διεξαχθεί με δύο διαφορετικές αποστάσεις. Οι αποστάσεις του SPRINT είναι 750μκολύμπι, 20χλμ ποδήλατο και  5χλμ τρέξιμο  ενώ οι αποστάσεις του OLYMPIC είναι αντίστοιχα 1,5χλμ, 40 χλμ, 10χλμ.

Οι δύο διαφορετικές αποστάσεις όπως κάθε φορά θα δημιουργήσουν ένα μοναδικό αγωνιστικό σκηνικό με έντονη δράση. 

Την ημέρα του μεγάλου αγώνα δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε εκτός δράσης τους μικρούς μας φίλους!!! Θα οργανώσουμε παράλληλα και έναν αγώνα για αυτούς!!!

Στόχος της Transition Sports είναι φυσικά η καλύτερη δυνατή διοργάνωση του αγώνα. Εργαζόμαστε πυρετωδώς για να προμηθευτούμε όλα τα απαραίτητα υλικά και τον εξοπλισμό του αγώνα.

Μείνετε συντονισμένοι για πλήρη ενημέρωση σε επόμενα νέα μας!


BE THERE!

 

 

 

  -  

      ΝIκη ΕIναι η ΣυμμετοχH σου

facebook twitter Vimeo  
 

Weather Camera - Live Stream

Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί όλο το χρόνο webcam με live stream και μετεωρολογικός σταθμός με συνεχή ενημερώση.

Φωτογραφίες από Αγώνες

Δείτε Φωτογραφίες από τον αγώνα Sprint Triathlon & Kids στη σελίδα μας στο FB και στη επίσημη ιστοσελίδα του Foto-trexoume.

Συνεργάτες / Υποστηρικτές