slide top

LIVERESULTS  OLYMPIC |  SPRINT |  AQUABIKE

Σχινιάς Marathon Bay 2015 - Λίγο πριν την εκκίνηση

 

     
marathon bay 15
  -
 

ΣΧΙΝΙΑΣ MARATHON BAY - Λίγο πριν την εκκίνηση

13.09.2015

 
 

Είμαστε λίγες μόνο ημέρες πριν την εκκίνηση της φθινοπωρινής αγωνιστικής δραστηριότητας. Την Κυριακή 13.09.2015 στις 10:00 το πρωί μπροστά από τις εγκαταστάσεις του Moraitis Beach, θα δοθεί η εκκίνηση για τον αγώνα Κολύμβησης Ανοιχτής Θαλάσσης «MARATHON  BAY  CROSSING 2015». Θα διεξαχθούν δύο παράλληλες αποστάσεις για τις δύο κύριες κατηγορίες του αγώνα, 2500m και 5000mΤαυτόχρονα θα διεξαχθεί και μια ενιαία κατηγορία για όσους θέλουν να κάνουν χρήση wetsuit ή αναπνευστήρα”. Από τον αγώνα αυτό, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι μικροί μας επίδοξοι μελλοντικοί πρωταθλητές. Θα διεξαχθούν  οι ακόλουθες ηλικιακές κατηγορίες:

  • 600 m  για παιδιά γεννημένα τις χρονιές 2004 – 2000
  • 1200 m για παιδιά γεννημένα τις χρονιές 1999 – 1997

Η συμμετοχή τους θα πρέπει να δηλωθεί στο site της Transition Sports μέχρι την Τετάρτη και είναι δωρεάνΑπαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή τους είναι η παρουσία γονέα ή/και προπονητή  καθώς  και  δελτίο  αθλητή  ή  πρόσφατη  ιατρική  βεβαίωση.

 

 
  
 
 

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί σε οριοθετημένη διαδρομή των 2.5χλμ. Όσοι επιλέξουν να αγωνιστούν στην απόσταση των 5χλμ θα καλύψουν δυο φορές την διαδρομή, ενώ έχει προβλεφθεί να υπάρχει ενδιάμεσος σταθμός για νερό στα 2.5χλμ. 

Διαδρομή 

Στην παραπάνω απεικονίζεται η διαδρομή, αλλά η ακριβής πορεία των αθλητών θα

οριοθετηθεί το πρωί του αγώνα ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν. Προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφαλής διεξαγωγή των αγώνων, θα επιτηρούν την

θαλάσσια αγωνιστική διαδρομή τα ταχύπλοα σκάφη μας αλλά και έμπειροι συνεργάτες μας

με Stand Up Paddle και Sea Kayaks. 

Η έμπειρη ομάδα από την Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυαγοσωστών

«LIFEGUARD HELLAS», θα βρίσκεται στον χώρο όπως σε κάθε αγωνιστική μας δράση.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ

08:00 – 09:30     Γραμματεία Αγώνα (Εγγραφή & Παραλαβή τσάντας)

Η γραμματεία θα στηθεί στο Moraitis Beach στο γκαζόν.

09:45                  Τεχνική Ενημέρωση (για 2,5 χιλμ.  και 5 χιλμ.)

10:00                  Εκκίνηση Αγώνα

10:45                  Τεχνική Ενημέρωση (για 600 μ.  και 1200μ.)

11:00                  Εκκίνηση Αγώνα

13:00                  Απονομή επάθλων στους νικητές. 

 

ΑΠΟΝΟΜΕΣ & ΔΩΡΑ

Στον τερματισμό όλοι, μικροί και μεγάλοι , θα παραλαμβάνουν μετάλλιο τερματισμού.

Μετά την ολοκλήρωση και των παιδικών κατηγοριών, θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Moraitis Beach οι απονομές βραβείων για τα 2,5 χιλ και 5 χιλ στους τρείς πρώτους 

Overall και Age Groups (ανά πενταετία και ανά φύλο), καθώς και στους τρείς πρώτους της κατηγορίας με “wetsuit ή αναπνευστήρα”. Για τους μικρούς μας φίλους δεν θα έχουμε 

ξεχωριστή απονομή ανά ηλικία, άλλα θα βγουν και θα αναρτηθούν στο site της Transition Sports αποτελέσματα. Μετά το πέρας των αγώνων το ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΕΓΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ, που είναι ένας από τους χορηγούς της διοργάνωσης, θα κάνει την κλήρωση - θεσμό στους φετινούς μας αγώνες, για 3 μηνιαίες συνδρομές για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του (πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων θερμαινόμενη! στίβος 400μ ταρτάν, γυμναστήριο). Όσοι από τους αθλητές που θα λάβουν μέρος στον αγώνα ενδιαφέρονται να μετέχουν στην κλήρωση θα το δηλώσουν στην γραμματεία όταν θα παραλαμβάνουν την τσάντα αθλητή. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν gel από την εταιρία «GU» που είναι υποστηρικτής των αγώνων μας.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Λήξη Εγγραφών : Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015, ώρα 18:00

Λήξη Πληρωμών : : Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015, ώρα 18:00

*Οφείλουμε να ενημερώσουμε όλους τους αθλητές ότι η ολοκλήρωση της εγγραφής μέσα στα χρονικά όρια που δίνονται μας διευκολύνει στην σωστή προμήθεια υλικών. 

*Οι εγγραφές για την συμμετοχή στον αγώνα κοστίζουν 20,00€

*Οι εγγραφές, μετά τις 09.09.2015 θεωρούνται lateentry και κοστίζουν 30,00€

*Όλοι οι αθλητές, προκειμένου να τους επιτραπεί να μετέχουν στην διοργάνωση, την ημέρα του αγώνα θα πρέπει να προσκομίσουν στην γραμματεία τα κάτωθι χαρτιά:

  • Βεβαίωση γιατρού
  • Υπεύθυνη δήλωση
* Θυμίζουμε την άμεση επιστροφή του Chip χρονομέτρησης για την αποφυγή διπλών  χτυπημάτων.

 

ΤΡΙΑΘΛΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ

Σας υπενθυμίζουμε ότι εκτός από τον αγώνα κολύμβησής μπορείτε από τώρα να δηλώνετε συμμετοχή και για τον μεγάλο τριαθλητικό αγώνα (κολύμπι, ποδήλατο, τρέξιμο) του φθινοπώρου που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις του Moraitis Beach και του Ολυμπιακού Κοπηλατοδρομίου.

Ο αγώνας SPRINT & OLYMPIC TRIATHLON θα διεξαχθεί με δύο διαφορετικές αποστάσεις. Οι αποστάσεις του SPRINT είναι 750μ κολύμπι, 20χλμ ποδήλατο και  5χλμ τρέξιμο  ενώ οι αποστάσεις του OLYMPIC είναι αντίστοιχα 1,5χλμ, 40 χλμ, 10χλμ.

Την ημέρα του μεγάλου αγώνα δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε εκτός δράσης τους μικρούς μας φίλους!!!

Θα οργανώσουμε παράλληλα και έναν αγώνα για αυτούς!!!

 

Λεπτομέρειες για τον αγώνα σε επόμενο newsletter.

 

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας «DEREE - Αμερικανικό Κολέγιο», «BLUE island» και «ZeroRh, διότι χωρίς την πολύτιμη  στήριξη τους δεν θα ήταν δυνατή η διεξαγωγή των αγώνων μας.


BE THERE!

 

 

 

Weather Camera - Live Stream

Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί όλο το χρόνο webcam με live stream και μετεωρολογικός σταθμός με συνεχή ενημερώση.

Φωτογραφίες από Αγώνες

Δείτε Φωτογραφίες από τον αγώνα Sprint Triathlon & Kids στη σελίδα μας στο FB και στη επίσημη ιστοσελίδα του Foto-trexoume.

Συνεργάτες / Υποστηρικτές