slide top

LIVERESULTS  Sprint |  Aquabike 

Sxinias Full Moon Aquathlon 2015 Race Report

full moon 15 rr
  -
 

FULL MOON AQUATHLON 2015 RACE REPORT

31.07.2015

 
  Για 4η χρονιά διεξήχθη ο καθιερωμένος πλέον αγώνας υπό το φώς της πανσελήνου στον Σχινιά «Full Moon Aquathlon 2015»  Ήταν ένας πολύ ωραίος αγώνας, λίγο μετά την ανατολή της πανσελήνου δόθηκε η εκκίνηση. Όλοι οι αθλητές έμειναν ικανοποιημένοι από τα ήρεμα νερά της θάλασσας που δεν δυσκόλεψαν την προσπάθεια τους και από το όμορφο κλίμα που υπήρχε γενικότερα κατά την διεξαγωγή του αγώνα.

 

 
  
 
 

Συνολικά είχαμε 142 συμμετοχές ενώ στο ομαδικό μετείχαν 18 ομάδες.

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι πρώτος στους άνδρες έκοψε το νήμα, ο τρίτος overall στην λίμνη Δόξα, ο Δημόπουλος Παναγιώτης με συνολικό χρόνο (00:32:59), κολύμπι (00:11:02), τρέξιμο (00:21:27). Δεύτερος τερμάτισε ο Γκοτζιάς Σπύρος με χρόνο (00:33:07) ενώ έκανε τον καλύτερο χρόνο στην ζώνη αλλαγής μόλις (00:00:26). Ένα λεπτό αργότερα την τριάδα συμπλήρωσε ο Γκορτζολίδης Αναστάσης με χρόνο (00:34:08).

 

Στην κατηγορία των γυναικών πρώτη ήταν η KillamCarly με επίδοση (00:36:59), στο κολύμπι ο χρόνος της ήταν (00:13:56) και στο τρέξιμο (00:22:28). Δεύτερη τερμάτισε η Κεραμίδα Αγγελική (00:40:50), ενώ τρίτη τερμάτισε η Μαρλακούτσου Άντζελα που ολοκλήρωσε την προσπάθεια της σε χρόνο ( 01:17:18).Στο ομαδικό, πρώτοι τερμάτισαν οι Αλεβιζάκης Διονύσης και Μπακιράς Δημήτρης σε χρόνο (00:33:40), δεύτεροι ήταν οι Δημάκης Θάνος και Δρούγκος Χρήστος με επίδοση (00:34:47). Την τριάδα των μεταλλίων συμπλήρωσαν οι Τεκερταλής Μιχάλης και Χασιώτης Χρήστος σε συνολικό χρόνο (00:35:07).

 

Ιδιαίτερη τιμή και χαρά ήταν η συμμετοχή του αθλητή του Παρατριάθλου, Θεοδωρίδη Αλέξανδρου που παρέδωσε για μια ακόμα φορά μαθήματα με την αγωνιστική του δύναμη.

 

ΑΠΟΝΟΜΕΣ & ΔΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ

Οι απονομές ξεκίνησαν με την κλήρωση για 3 μηνιαίες συνδρομές για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΛΕΓΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ, που ήταν ένας από τους χορηγούς της διοργάνωσης. Επίσης τα σκουφάκια που δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες ήταν προσφορά του κολεγίου.

 

Ο χορηγός “BLUE island” έδωσε από ένα κιβώτιο με διάφορες γεύσεις από τα προϊόντα της εταιρίας στις τριάδες των νικητών ενώ δρόσισε με παγωμένες μπύρες και μη αλκοολούχα καλοκαιρινά ποτά όλους τους συμμετέχοντες μετά το τέλος του αγώνα, επίσης δώρισε 100 γυαλιά ηλίου με ανοιχτήρι. Επίσης η εταιρία «TDK» που ήταν υποστηρικτές του αγώνα, προσέφερε δώρα στους νικητές.Θα ήταν παράληψη να μην ευχαριστήσουμε έναν ακόμα χορηγό του αγώνα μας, την εταιρία αθλητικών γυαλιών «Zero Rh+», καθώς επίσης και την εταιρία «GU Energy Greece», υποστηρικτής του αγώνα που πρόσφερε προϊόντα σε όλους τους συμμετέχοντες.

 

Σημαντική βοήθεια στην διεξαγωγή του αγώνα προσέφεραν με την ενεργή παρουσία τους, όπως κάθε φορά, η ομάδα της «Lifeguard Hellas» που είχε υπό την ευθηνή της την ασφαλή διεξαγωγή του αγωνίσματος της κολύμβησης στην θάλασσα. Επίσης η ιδιωτική εταιρία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας «ARGOS SECURITY» ήταν υπεύθυνη για την τήρηση των κανόνων ασφαλείας κατά την διάρκεια του τρεξίματος.

 

Η ηλεκτρονική χρονομέτρηση του αγώνα και η έκδοσή των αποτελεσμάτων έγιναν από την εταιρία«European Sports Events». Η φωτογραφική κάλυψη του αγώνα έγινε από την ομάδα του foto-trexoume.

 

Όλοι οι αθλητές μπορούν να αγοράσουν τις φωτογραφίες τους από το site www.foto-trexoume.gr.

 

Το 10% από τα έσοδα των φωτογραφιών θα πάνε στο ίδρυμα Φλόγα - Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια.Για την δράση του συλλόγου μπορείτε να ενημερωθείτε www.floga.org.gr 

AFTER RACE PARTY

 Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μετά τις απονομές στους νικητές ακλούθησε το καθιερωμένο μας full moon party !!!

 

Στα decks o Γιάννης Παγκαλιάς, nitro radio 102.5, με μουσική και απίστευτα cocktails! Σε αυτό το γεγονός το Beetle δεν μπορεί να απουσιάζει... Με τη Νastazia Beikof και την μπάντα της στο τιμόνι, εισβάλει και πρωταγωνιστεί με funk και soul μουσικές σε ένα μοναδικό live, στο πλαίσιο του Your Rhythm Your Beetle

 

https://www.facebook.com/yourhythmyourbeetle.

 

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβρη με δύο διαφορετικές και ξεχωριστές διοργανώσεις:

  • Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, Αγρίνιο Triathlon, στην λίμνη Τριχωνίδα .
  • Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, MarathonBay, στον Σχινιά.  

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! 

 

 

Weather Camera - Live Stream

Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί όλο το χρόνο webcam με live stream και μετεωρολογικός σταθμός με συνεχή ενημερώση.

Φωτογραφίες από Αγώνες

Δείτε Φωτογραφίες από τον αγώνα Sprint Triathlon & Kids στη σελίδα μας στο FB και στη επίσημη ιστοσελίδα του Foto-trexoume.

Συνεργάτες / Υποστηρικτές