slide top

LIVERESULTS  Sprint |  Aquabike 

Race Report Λίμνη Δόξα 2015

 

     
IMG 3938
  -
 

ΛΙΜΝΗ ΔΟΞΑ 2015 RACE REPORT

04.07.2015

 
   Σε κόντρα του περίεργου κλίματος των ημερών και επειδή ο αθλητισμός είναι πηγή χαράς και ζωής, για 4η χρονιά διεξήχθη ο αγώνας Sprint στο μαγευτικό τοπίο στην  Λίμνης Δόξα. Φέτος οι καιρικές συνθήκες ήταν με το μέρος τον αθλητών, οι αγωνιστικές συνθήκες ήταν ιδανικές και όλοι έμειναν πολύ ευχαριστημένοι. Κατά την διάρκεια του αγώνα επικρατούσε άπνοια και έτσι το κολύμπι διεξήχθη στα απόλυτα ήρεμα νερά της λίμνης η οποία  κατά γενική ομολογία είχε ιδανική θερμοκρασία, η απουσία υγρασίας στην ατμόσφαιρα βοήθησε ώστε η εκ των πραγμάτων καλοκαιρινές θερμοκρασίες να είναι ανεκτές, χωρίς να δυσκολεύουν την προσπάθεια των αθλητών.

 

 
  
 
 

 

Αν και υπήρξαν αρκετές ακυρώσεις συμμετοχής της τελευταίας στιγμής, υπήρξαν όμως και πολλοί που αποφάσισαν πριν πάνε να ψηφίσουν την Κυριακή να περάσουν ένα ξεχωριστό Σάββατο στην λίμνη Δόξα. Συνολικά είχαμε 124 συμμετοχές ενώ στο ομαδικό συμμετείχαν 7 ομάδες.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι πρώτος Overall, όπως και πέρυσι, έκοψε το νήμα ο Δανιήλ Γιώργος (01:00:10) βελτιώνοντας την περσινή του επίδοση κατά 7 λεπτά. Δεύτερος μετά από μόλις 3 λεπτά τερμάτισε ο Χρυσικόπουλος Σπύρος (01:03:19). Την τριάδα συμπλήρωσε ο Δημόπουλος Παναγιώτης (01:06:09).

Στις γυναίκες πρώτη ήταν η Ζυμβρακάκη Κωνσταντίνα (01:08:07)  ενώ δεύτερη overall ήταν η Μουλμέτη Ευγενία (01:11:48). Τρίτη τερμάτισε η Τόμπρα Αναστασία ( 01:17:18).

Ιδιαίτερη τιμή και χαρά ήταν η συμμετοχή των αθλητών του Παρατριάθλου, Θεοδωρίδη Αλέξανδρου και Παπαγγέλη Νικόλαου  που παρέδωσαν μαθήματα με την αγωνιστικής τους δύναμη.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ

Οι απονομές ξεκίνησαν με την κλήρωση για 3 μηνιαίες συνδρομές για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΛΕΓΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ, που ήταν ένας από τους χορηγούς της διοργάνωσης. Στις καθιερωμένες απονομές των βραβείων Overall και Age Groups, στον πρώτο άνδρα και την πρώτη γυναίκα Overall ο χορηγός “BLUE island” έδωσε από ένα κιβώτιο με διάφορα προϊόντα της εταιρίας. Επίσης στις τριάδες της κατηγορίας overall οι εταιρίες  «THULE SWEDEN», «TDK» και «rho foods», που ήταν υποστηρικτές του αγώνα, προσέφεραν δώρα.Σημαντική βοήθεια στην τήρηση των κανόνων ασφαλείας για την  διεξαγωγή του αγώνα προσέφεραν με την ενεργή παρουσία τους όπως κάθε χρονιά η ιδιωτική εταιρία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας “ARGOS SECURITY” και η ομάδα της “Lifeguard Hellas”.

Θα ήταν παράληψη να μην ευχαριστήσουμε έναν ακόμα χορηγό του αγώνα μας, την εταιρία αθλητικών ειδών ένδυσης, εξοπλισμού και αξεσουάρ «Zero Rh+», καθώς επίσης και την εταιρία «GU Energy Greece», υποστηρικτής του αγώνα που πρόσφερε προϊόντα σε όλους τους συμμετέχοντες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΑΛΛΑ 

IMG 3939Η φωτογραφική κάλυψη του αγώνα έγινε από την ομάδα του foto-trexoume. Όλοι οι αθλητές μπορούν να αγοράσουν τις φωτογραφίες τους από το site www.foto-trexoume.gr.

Το 10% από τα έσοδα των φωτογραφιών θα πάνε στο ίδρυμα Φλόγα - Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια. Για την δράση του συλλόγου μπορείτε να ενημερωθείτε www.floga.org.gr Από νωρίς στον χώρο της λίμνης ρυθμό έδινε ο Dj Dimitris Papas με την μουσική του.

Η παρουσία του «Σύλλογος Γυναικών Φενεού» κατά την διάρκεια των αγώνων άφησε σε όλους μας τις καλύτερες εντυπώσεις με τις παραδοσιακές τους πίτες!!!

Στο recovery υπήρχαν φρούτα για όλους και φυσικά ακολούθησαν τα σουβλάκια από ντόπια κρέατα και προϊόντα “BLUE island”. 

Ευχαριστούμε θερμά για την βοήθειά τους στην διεξαγωγή των αγώνων:
  • http://www.arhontiko-predari.gr/
  • http://www.efharisfiloxenon.gr/
  • Τον κύριο Δρούγκα
  • Τον Δήμο Συκιωνιών
  • Το Αστυνομικό Τμήμα Γκούρας
  • Την πυροσβεστική Κιάτου
  • Το κέντρο υγείας Γκούρας

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ FULL MOON AQUATHLON ΣΧΙΝΙΑΣ 2015

 

BE THERE!

 

 

 

 

Weather Camera - Live Stream

Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί όλο το χρόνο webcam με live stream και μετεωρολογικός σταθμός με συνεχή ενημερώση.

Φωτογραφίες από Αγώνες

Δείτε Φωτογραφίες από τον αγώνα Sprint Triathlon & Kids στη σελίδα μας στο FB και στη επίσημη ιστοσελίδα του Foto-trexoume.

Συνεργάτες / Υποστηρικτές