slide top

LIVERESULTS  ΝΕΑΝΙΔΩΝ |  ΑΝΔ-ΓΥΝ |  ΜΑΣΤΕΡ |  AGE GROUP 

Λίμνη Δόξας Full Moon SP Triathlon 04.07.2015 Τεχνική ενημέρωση

 

 
 

                     Λίγο πριν την εκκίνηση στην Λίμνη Δόξα

 

   Πάντα πιστεύαμε και εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός είναι πηγή χαράς και ζωής. Με βάση αυτό δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε αυτό που όλοι αγαπάμε παρ´ όλη την αντιξοότητα των ημερών. Είμαστε πλέον στην τελική ευθεία για τον πιο ξεχωριστό αγώνα τρίαθλου, σε ένα από τα ομορφότερα τοπία της χώρας μας και όλα είναι έτοιμα για την εκκίνηση, το Σάββατο 04.07.2015, στην Λίμνη Δόξα. Η λίμνη μας περιμένει για να φιλοξενήσει τους αθλητές σε μια πανέμορφη αγωνιστική διαδρομή. Όσοι έχουν λάβει μέρος στον αγώνα τις προηγούμενες χρονιές γνωρίζουν την μοναδική ομορφιά της λίμνης, για όσους δεν έχουν ξαναβρεθεί στην περιοχή να ξέρουν πως ο Φενεός με την λίμνη Δόξα και τα τρία πανύψηλα βουνά της Κορινθίας που την περιτριγυρίζουν (Ζήρεια, Χελμός, Ντουρντουβάνα) θυμίζουν τα πανέμορφα Αλπικά τοπία και γι’ αυτό έχει χαρακτηριστεί «Κορινθιακή Ελβετία».

 

 
  
 
 

Οδηγίες Πρόσβασης

Σας παραθέτουμε ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες για την ευκολότερη πρόσβαση σας στην λίμνη.Η απόσταση από την Αθήνα είναι περίπου 160χιλ. και θα χρειαστούμε περίπου 2ώρες και 30 λεπτά. Από την Εθνική οδό Αθηνών - Πατρών βγαίνουμε στην έξοδο του Κιάτου στο 107 χιλ. Περνώντας την αερογέφυρα πάνω από την Εθνική Οδό, κινούμαστε με κατεύθυνση τον δρόμο που οδηγεί στην Στυμφαλία-Φενεό-Γκούρα. Μετά από 67χλμ στον επαρχιακό δρόμο προς Φενεό, συναντάμε το χωριό Μεσινό όπου υπάρχουν ταμπέλες με κατεύθυνση τη λίμνη Δόξα. Από το Μεσινό, η λίμνη Δόξα απέχει περίπου 7χλμ Κατά μήκος της διαδρομής υπάρχουν πολλές ταμπέλες, δεν πρόκειται να μπερδευτείτε πουθενά. Από το Κιάτο θα συναντήσετε μεταξύ άλλων τα χωριά Σούλι-Στυμφαλία-Καστανιά.  

Πρόγραμμα Αγώνων

10:00 – 17:00 Γραμματεία Αγώνα (Εγγραφή & Παραλαβή τσάντας)Η γραμματεία θα στηθεί στο σημείο εκκίνησης του αγώνα, αντιδιαμετρικά της εισόδου στον παραλίμνιο δρόμο.

15:30 – 17:30 Ανοιχτή Ζώνης Αλλαγής

17:45              Τεχνική Ενημέρωση

17:55              Είσοδος αθλητών στη λίμνη για την εκκίνηση

18:00              Εκκίνηση Αγώνα/ waterstart

20:30              Απονομή επάθλων στους νικητές

21:00               AfterRaceParty στην Λίμνη

 *Όσοι φίλοι έχουν δηλώσει συμμετοχή και δεν κατάφερναν να τακτοποιήσουν την πληρωμή της, η συμμετοχή θα γίνει δεκτή και η πληρωμή θα μπορεί να πραγματοποιηθεί στην γραμματεία του αγώνα,  εφόσον μας ενημερώσουν ΕΓΚΑΙΡΩΣ.

 *Όσοι φίλοι δεν καταφέρουν να παραστούν μπορούν να μεταφέρουν το ποσό πληρωμής σε άλλο αγώνα ή να τους επιστραφούν τα χρήματα εφόσον μας ενημερώσουν ΕΓΚΑΙΡΩΣ. 

* Όλοι οι αθλητές, προκειμένου να τους επιτραπεί να μετέχουν στην διοργάνωση, την ημέρα του αγώνα θα πρέπει να προσκομίσουν στην γραμματεία τα κάτωθι χαρτιά:
 • Βεβαίωση γιατρού
 • Υπεύθυνη δήλωση
 • Φοιτητική ταυτότητα (όσοι δηλώνουν φοιτητές)

 Απονομές

Μετά τον αγώνα οι απονομές μας θα πραγματοποιηθούν στην Λίμνη.

Εκτός των καθιερωμένων βραβείων Overall και AgeGroups, μετά το πέρας των αγώνων το ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΕΓΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ, που είναι ένας από τους χορηγούς της διοργάνωσης, θα κληρώσει 3 μηνιαίες συνδρομές για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του.

Όσοι από τους αθλητές που θα λάβουν μέρος στον αγώνα ενδιαφέρονται να μετέχουν στην κλήρωση θα το δηλώσουν στην γραμματεία όταν θα παραλαμβάνουν την τσάντα αθλητή. Τρείς από τους υποστηρικτές μας, θα δώσουν δώρα στους 3 πρώτους άνδρες και τις 3 πρώτες γυναίκες στην κατηγορία overall. Η εταιρία «THULESWEDEN»  θα προσφέρει τσάντες thule και η εταιρία «TDK» ακουστικά η εταιρία «rhofoods» θα προσφέρει ομοφαγικά σνακ.

Στο AfterRaceParty που θα ακολουθήσει αμέσως μετά τις απονομές θα υπάρχουν σουβλάκια από τοπικούς παραγωγούς, μπύρες BLUEisland” που  είναι χορηγός μας και είναι προϊόν της εταιρίας ΕΖΑ Πρότυπος Ελληνική Ζυθοποιία, και μουσική από τον DJDimitrisPappas. Επίσης ο «Σύλλογος Γυναικών Φενεού» θα είναι παρών με ντόπιες παραδοσιακές πίτες!!!         

Μαζί μας θα είναι, προσφέροντας μεγάλη βοήθεια σε ότι αφορά τις ασφαλέστερες συνθήκες διεξαγωγής της διοργάνωση του αγώνα, η ιδιωτική εταιρία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας «ARGOSSECURITY» καθώς και ομάδα από την Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυαγοσωστών  «LIFEGUARD  HELLAS».

Η φωτογραφική κάλυψη του αγώνα θα γίνει από την ομάδα foto-trexoumeΌλοι οι αθλητέςθα μπορούν να αγοράσουν τις φωτογραφίες τους απτό site www.foto-trexoume.gr. Το 10% από τα έσοδα των φωτογραφιών θα πάνε στο ίδρυμα Φλόγα - Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια. Για την δράση του συλλόγου μπορείτε να ενημερωθείτε www.floga.org.gr  

Be There!

 

Xρήσιμες Πληροφορίες 

 1. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση της διαδρομής του αγώνα από εδώ
 2. Εδώ μπορείτε να δείτε τον χάρτη της διαδρομής  link
 3. Τηρήστε αυστηρά τους κανονισμούς στην ζώνη αλλαγής, όλα μέσα στο box, τα οποία παραμένουν στην ζώνη αλλαγής.
 4. Ιδιαίτερη προσοχή στην περιοχή που ανεβαίνετε και κατεβαίνετε από το ποδήλατο.
 5. To Drafting (κολλητήρι) απαγορεύεται (12 μέτρα απόσταση).
 6. Θα υπάρχει κριτής στον χώρο του ποδηλάτου με μηχανή για επόπτευση του αγώνα.
 7. Θα υπάρχει σταθμός υδροδοσίας μετά το ποδήλατο καθώς και στο 2.5 χλμ της διαδρομής του τρεξίματος.
 8. Μετά τον τερματισμό θα υπάρχουν νερά, φρούτα, πορτοκαλάδα.
 9. Να έχετε μαζί σας ένα φούτερ - άνορακ μιας και οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές κατά τη διάρκεια της νύχτας.
 10. Απαγορεύεται αυστηρά το παρκάρισμα κατά μήκος του παραλίμνιου δρόμου. Επιτρέπεται στο δρόμο που οδηγεί στη Μονή Αγ. Γεωργίου και απέναντι από την transitionarea, στα χωμάτινα οικόπεδα.
 11. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην κολύμβηση μιας και το γλυκό νερό της λίμνης δεν έχει την ίδια άνωση με το θαλασσινό που είναι συνηθισμένο στους τριαθλητικούς αγώνες.
 12. Φωτογραφίες για όλους τους αθλητές θα τραβήξουν ΜΟΝΟ διαπιστευμένοι φωτογράφοι της Transition. (Επιτρέπεται λήψη φωτογραφιών αυστηρά για προσωπική χρήση).
 13. ΠΡΟΣΟΧΗ: Άμεση παράδοση του TimingChip, μετά το τέλος του αγώνα.

Σας περιμένουμε με την καλύτερη διάθεση στη λίμνη Δόξα !!!

 

 

 

Weather Camera - Live Stream

Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί όλο το χρόνο webcam με live stream και μετεωρολογικός σταθμός με συνεχή ενημερώση.

Φωτογραφίες από Αγώνες

Δείτε Φωτογραφίες από τον αγώνα Sprint Triathlon & Kids στη σελίδα μας στο FB και στη επίσημη ιστοσελίδα του Foto-trexoume.

Συνεργάτες / Υποστηρικτές