slide top

LIVERESULTS  ΝΕΑΝΙΔΩΝ |  ΑΝΔ-ΓΥΝ |  ΜΑΣΤΕΡ |  AGE GROUP 

Αγώνας Τριάθλου Sprint - Παιδικού, 10.05.2015

 

newsletter logo Αγώνες 2015 |Live Weather Camera  
 
 

ΑΓΩΝΑΣ ΤΡΙΑΘΛΟΥ SPRINT - ΠΑΙΔΙΚΟΥ, 10.05.2015

 

cycling sprint s

 
 

 

Ο πρώτος αγώνας της Transition Sports για το 2015 είναι γεγονός!

Στις 10 Μαΐου 2015 σας υποδεχόμαστε στον Σχινιά και στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο για την διεξαγωγή ενός ακόμα συναρπαστικού Αγώνα Τριάθλου Sprint & Παιδικού!

Ο Αγώνας απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες (open age groups ανά 5 έτη), ενώ στην ειδική παιδική κατηγορία μειωμένων αποστάσεων θα λάβουν μέρος μικροί τριαθλητές και τριαθλήτριες.

Όπως πάντα, θα τηρηθούν όλες οι προδιαγραφές ασφάλειας, ενώ η εγκυρότητα των αποτελεσμάτων εξασφαλίζεται από την παρουσία των πιστοποιημένων από την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου κριτών.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΓΩΝΑ SPRINT

Γραμματεία: Το Σάββατο από τις 12:00 στο Moraitis Sports και από τις 07:30 την Κυριακή στο χώρο του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου.

Ροή αγώνα: Οι αθλητές θα μπορούν να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητά τους στο χώρο στάθμευσης του Κωπηλατοδρομίου, να παραλάβουν την τσάντα του αθλητή απο την γραμματεία, πίσω απο τις εξεδρες (όπως και την προηγουμένη του Αγώνα στο Moraitis Sports), να αφήσουν το ποδήλατό τους και το κράνος στην ζώνη αλλαγής και να κατευθυνθούν στην έξοδο από την θάλασσα, όπου θα υπάρχουν κουτιά με τον αριθμό του κάθε αθλητή για τη φύλαξη του εξοπλισμού της κολύμβησης και των παπουτσιών τρεξίματος και να οδηγηθούν δεξιά προς το Moraitis Sports.

Ενημέρωση: 09:45 στον Πύργο του ναυαγοσώστη του Moraitis Sports

Εκκίνηση Αγώνα Sprint: 10:00 από το Moraitis Sports

Διαδρομη κολύμβησης: 750μ

Θερμοκρασία νερού: ~ 17-18οC

Απόσταση μέχρι τη ζώνη αλλαγής: ~700μ-800μ

Διαδρομή ποδηλάτου: 20.000μ

Διαδρομή τρεξίματος: 5.000μ

Επισημαίνεται ότι στην αναστροφή του σκέλους του τρεξίματος (5.000μ) θα υπάρχει τάπητας ελέγχου / χρονομέτρησης, κάμερα και σταθμός υδροδότησης.

Τερματισμός: στον χώρο πίσω από τις εξέδρες του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου

Απονομές: στο Moraitis Sports στις 14:00

  bikers sprint s


ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΡΙΑΘΛΟΥ

Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες θα αγωνιστούν στις ακόλουθες αποστάσεις:

1. 8 έως 10 ετών: Κολύμβηση: 200μ, Ποδηλασία: 5.000μ, Τρέξιμο: 300μ

2. 10 έως 12 ετών: Κολύμβηση: 300μ, Ποδηλασία: 5.000μ, Τρέξιμο: 600μ

3. 12 έως 14 ετών & 14 έως 16 ετών: Κολύμβηση: 300μ, Ποδηλασία: 5.000μ, Τρέξιμο: 600μ

 Οι αθλητές από 16 έως 18 ετών θα αγωνιστούν στην κατηγορία Sprint: Κολύμβηση: 750μ, Ποδηλασία: 20.000μ, Τρέξιμο: 5.000μ.

Εκκίνηση: 11:15

Υπενθυμίζουμε ότι οι αποστάσεις του σκέλους της κολύμβησης του Παιδικού Τριάθλου ενδέχεται να τροποποιηθούν ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες την ημέρα του Αγώνα. Επίσης, ο χώρος συγκέντρωσης των μικρών τριαθλητών και τριαθλητριών για την εκκίνηση ορίζεται στο σημείο εξόδου από την θάλασσα των ενηλίκων.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με τις διαδρομές του Αγώνα της 10.05.2015, δείτε τον χάρτη εδώ

Τονίζεται εκ νέου ότι την ημέρα διεξαγωγής του Αγώνα, συγκεντρώνουμε είδη αθλητικού εξοπλισμού, ρουχισμού και υπόδησης, σε όλα τα μεγέθη, καθώς επίσης και οτιδήποτε άλλο μπορεί να συνεισφέρει κανείς για το Ίδρυμα για το Παιδί «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ».

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μία φορά τους 1) Εθελοντές Δήμου Μαραθώνα, 2) την Ομάδα "ΠΟΔΗΛΑΤΟ-ΔΡΑΣΗ-ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ", 3) την Argos Security και 4) την Lifeguard Hellas για την συνεισφορά τους στην πραγματοποίηση του Αγώνα.

Όποιος/α επιθυμεί να ζήσει από κοντά την εμπειρία ενός Τριάθλου και να συνεισφέρει ως εθελοντής στην πραγματοποίηση του Αγώνα μπορεί να επικοινωνήσει στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Καθώς πλησιάζει η ημερομηνία λήξης των εγγραφών, υπογραμμίζεται ότι αυτές θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι και τις 05.05.2015. Το κόστος συμμετοχής για τους αθλητές άνω των 18 ετών ανέρχεται στα 40€ και για τους φοιτητές στα 30€. Η συμμετοχή είναι δωρεάν για τους αθλητές κάτω των 18 ετών. Σας παρακαλούμε να προχωρήσετε σε εμπρόθεσμη αποπληρωμή του κόστους συμμετοχής σας. Σε περίπτωση εκπρόθεσμης εγγραφής θα ισχύσει late-entry fee (50€).

Για ατομική εγγραφήπατήστε εδώ.

Για ομαδική εγγραφήπατήστε εδώ.

Σας ενημερώνουμε ότι έχει αποσταλεί email επιβεβαίωσης συμμετοχής σε όσους έχουν προχωρήσει σε αποπληρωμή του κόστους συμμετοχής.

Όσοι δεν μπορέσετε να δείτε από κοντά ή να συμμετάσχετε στον Αγώνα, θα μπορείτε να παρακολουθήσετε σε live streaming την εκκίνηση, καθώς και τα αποτελέσματα, μέσα από το site της Transition Sports.

Μην στερήσετε από τον εαυτό σας την ευκαιρία να ζήσει την τριαθλητική εμπειρία!...

Σας περιμένουμε στην εκκίνηση!

Transition Sports Team

 

 
 

 kids triathlon1

 

 

  -  

      Νικη Ειναι η Συμμετοχη Σου

facebook twitter Vimeo  
Sponsors capture 02052015
   

 

{unsubscribe}Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις, πατήστε εδώ{/unsubscribe}

Weather Camera - Live Stream

Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί όλο το χρόνο webcam με live stream και μετεωρολογικός σταθμός με συνεχή ενημερώση.

Φωτογραφίες από Αγώνες

Δείτε Φωτογραφίες από τον αγώνα Sprint Triathlon & Kids στη σελίδα μας στο FB και στη επίσημη ιστοσελίδα του Foto-trexoume.

Συνεργάτες / Υποστηρικτές