slide top

LIVERESULTS  OLYMPIC |  SPRINT |  AQUABIKE

Ευχές για Ευτυχισμένο 2015

 

2015
 

Transition Sports Season Finale

Ευχές για Ευτυχισμένο 2015!!

 
 

H Transition Sports ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει το 2014, μια χρονιά γεμάτη πλούσια αγωνιστική δράση. Το 2014 ήταν αναμφίβολα ιδιαίτερα συναρπαστικό και θέλουμε να πιστεύουμε ότι ανταποκριθήκαμε όσο το δυνατό καλύτερα στις απαιτήσεις σας.

Έχοντας πάντα κύριο στόχο την διάδοση του τριάθλου και των multisports δοκιμάσαμε νέα στοιχεία τόσο στην οργάνωση όσο και στην επιλογή αγώνων.

 
  
 
 

Φέτος δύο αγώνες έλαβαν χώρα εκτός έδρας: Ένας στην μαγευτική όπως πάντα λίμνη Δόξα και στην συνέχεια δοκιμάσαμε και ελπίζουμε ότι βάλαμε τα θεμέλια για έναν ακόμη αγώνα στην επαρχία, στην όμορφη λίμνη Τριχωνίδα.

news 20141220 5

Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με τον Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Σχινιά Μαραθώνα χρησιμοποιήσαμε το πανέμορφο Πευκοδάσος για την διεξαγωγή του Cross Triathlon και του 10K Run.

news 20141220 4

Για τους υπόλοιπους αγώνες μείναμε πιστοί στο πρόγραμμά μας και φυσικά προσπαθήσαμε να έχουμε άμεση και έγκαιρη ενημέρωση τόσο πριν τον αγώνα αλλά και με την άμεση ανάρτηση των αποτελεσμάτων του κάθε αγώνα αμέσως μετά τις απονομές μας.

news 20141220 1

Είμαστε τέλος ιδιαίτερα χαρούμενοι αφού πολλά παιδιά όλων των ηλικιών πήραν το βάπτισμα σε κατάλληλες αποστάσεις και διαδρομές κάνοντας πάρα πολύ καλές επιδόσεις «κοντράροντας» τους μεγάλους ενώ ταυτόχρονα οι αγώνες μας έγιναν αφορμή για να ξεκινήσουν αρκετοί την προπόνηση για καλύτερες επιδόσεις αλλά και περισσότερες συμμέτοχες.

news 20141220 3 1010 

Οφείλουμε ένα μεγάλο Ευχαριστώ στην New Balanace η οποία μας στήριξε από την αρχή ως το τέλος, τόσο με τα δώρα – T-Shirts, Jackets, Backpack, παγούρια, αθλητικές κάλτσες - που έδωσε στους συμμετέχοντες κάθε αγώνα όσο και με την φυσική παρουσία της αφού πλέον η αψίδα τερματισμού θεωρείται απαραίτητη!

H ARENA επίσης ήταν παρόν στους αγώνες που είχαν κολυμβητικό σκέλος – ιδιαίτερα στο Marathon Bay όπου η αψίδα της στήθηκε στην παραλία μας. Φυσικά έδωσε σχεδόν 1000 σκουφάκια κολύμβησης με το λογότυπο της διοργάνωσης.

Κατά την διάρκεια της σεζόν το PULSE100 μας στήριξε με την φυσική του παρουσία παρέχοντας τεχνική υποστήριξη στα ποδήλατα και φυσικά δεν ξεχνάμε την μεγάλη κλήρωση που έγινε για ένα ποδήλατο Cervelo.

Για την Ενέργεια των αθλητών στους αγώνες μας υπεύθυνη ήταν η ZipVit που μοίραζε ισοτονικά gel. Για τα αμέτρητα νερά που καταναλώθηκαν υπεύθυνη ήταν η μοιράζοντας πάνω από 3000 μπουκαλάκια νερού ΑΥΡΑ

Στην ασφάλεια των αγώνων μας υποστήριξε η Lifeguard Hellas που ήταν παρούσα με πολύ δυναμική συμμετοχή εντός και εκτός νερού.

Σημειώσαμε αυτά που δεν σας άρεσαν και κρατήσαμε τα θετικά σας σχόλια που μας δίνουν δύναμη για την επόμενη εξίσου συναρπαστική χρονιά.

Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το 2015 γεμάτο Αγωνιστική Δράση!!

Ήδη έχουμε ξεκινήσει τον σχεδιασμό των αγώνων του 2015 και έτσι ετοιμάσαμε το ενδεικτικό μας πρόγραμμα:

• Κυριακή, 8 Μαρτίου 2015 / Παν/νιο Πρωτάθλημα Διάθλου + Kids (Σχινιάς)
• Κυριακή, 10 Μαϊου 2015 / Sprint Triathlon + Kids (Σχινιάς)
• Σάββατο, 4 Ιουλίου 2015 / Λίμνη Δόξα Triathlon 
• Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015 / Full Moon Αquathlon (Σχινιάς)
• Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2015 / Αγρίνιο Triathlon συνδιοργάνωση με Τρίτων
• Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015 / Marathon Bay 2015 (Swim 2.5KM+ 5.0KM)
• Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015 / Sprint & Olympic Triathlon + Kids
• Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015 / Relay Sprint Triathlon + Kids
• Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015 / 10K Run

 

 

 

Weather Camera - Live Stream

Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί όλο το χρόνο webcam με live stream και μετεωρολογικός σταθμός με συνεχή ενημερώση.

Φωτογραφίες από Αγώνες

Δείτε Φωτογραφίες από τον αγώνα Sprint Triathlon & Kids στη σελίδα μας στο FB και στη επίσημη ιστοσελίδα του Foto-trexoume.

Συνεργάτες / Υποστηρικτές