slide top

LIVERESULTS  OLYMPIC |  SPRINT |  AQUABIKE

Race Report & Marathon Bay στις 28.09.2014

 

20140922 news 1
  -

Triathlon Σχινιά - Olympic & Sprint Distance

Race Report & Marathon Bay στις 28.09.2014

 
 

Ο Σχινιάς για ακόμα μια φορά φιλοξένησε έναν πολύ ιδιαίτερο αγώνα Τριάθλου την Κυριακή 21.09.2014. Οι δύο αποστάσεις – Olympic & Sprint Distance - δημιούργησαν ένα μοναδικό αγωνιστικό σκηνικό και η δράση ήταν έντονη. Πολλές και δυνατές οι συμμετοχές και σε αυτόν τον αγώνα.

 
  
 

Race Report

20140922 news 2Αν και η αρχική απόφαση ήταν για την διεξαγωγή μόνο Olympic απόσταση, όπου είχαμε τελικά και τις περισσότερες συμμετοχές και συγκριτικά με τον περσινό αγώνα, δεν μπορούσαμε να μην ακούσουμε τους φίλους τους αθλήματος που μας «υποχρέωσαν» να ενσωματώσουμε και Sprint.

Και σε αυτόν τον αγώνα η βοηθητική ζώνη αλλαγής δίπλα στο ποταμάκι, αλλά και τα 800m που πρέπει να καλύψουν οι αθλητές από την παραλία μέχρι τα rack των ποδηλάτων στις εγκαταστάσεις του Ολ. Κωπηλατοδρομίου έδωσαν και πάλι μοναδικό χαρακτήρα στην προσπάθεια των αθλητών, αφού «δυσκολεύει» λίγο την μετάβαση στο ποδήλατο.

Ο καιρός ήταν σύμμαχός μας αλλά ωστόσο η υψηλή θερμοκρασία έπαιξε τον ρόλο της με τους αθλητές να καταναλώνουν σχεδόν 960 μπουκαλάκια νερό!

20140922 news 3

Σε αυτόν τον αγώνα προσπαθήσαμε να βελτιωθούμε όσο περισσότερο μπορούσαμε και στο τεχνικό κομμάτι του αγώνα, τηρώντας τους κανονισμούς του αθλήματος και έτσι σχεδόν δέκα αθλητές βρέθηκαν στο Penalty Box τόσο για Drafting όσο και για μη δεμένα κράνη.

 

Οι πιο γρήγοροι Άντρες overall στο Sprint ήταν οι Ανδρεάδης, o Αντωνόπουλος & Γκούντας ενώ στις Γυναίκες οι Λυμπεροπούλου, Χαρδαλιά και Τσιώμη έκλεισαν την τριάδα. Για την Olympic απόσταση οι Παπανικολάου (+2 λεπτά Penalty Box), Δαμοράκης και Μίχος κάλυψαν την διαδρομή σε περίπου 2 ώρες και 12 λεπτά ενώ στις γυναίκες οι Ανυφαντάκη, Μπικόφ και Γιαννή έδωσαν δυναμικό παρόν στην overall κατάταξη.


Μετά το μετάλλιο του τερματισμού, κρύα φρουτοσαλάτα περίμενε όλους τους αθλητές που ολοκλήρωναν την προσπάθειά τους. Φυσικά οι καθιερωμένες μας πλέον απονομές για τις τριάδες νικητών των Age Group έβαλαν χώρα στο φιλόξενο γκαζόν του Moraitis Sports.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την New Balance για το μοναδικό ρούχο (φούτερ) που έδωσε στους αθλητές μας. 

Το επίσημο φωτογραφικό υλικό του αγώνα θα βρίσκεται στο παρακάτω Link μετά την Τρίτη το βράδυ, αφού απαιτείται σημαντικός χρόνος επεξεργασίας / ανεβάσματος στην διαδικτυακή υπηρεσία: http://www.georgespyros.com/MultiSports/Triathlon-Sept-2014 


Δείτε τα ανεπίσημα αποτελέσματα του Sprint και του Olympic

MARATHON BAY CROSSING 2014, 28.09.2014

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:00 στην παραλία του MoraitisSports και θα υπάρχουν δύο κύριες κατηγορίες: 2500m και 5000m. Οι εγγραφές / πληρωμές κλείνουν την Πέμπτη 25.09.2014.

Για τους μικρότερους αθλητές – με δωρεάν συμμετοχή - θα υπάρχουν οι ακόλουθες κατηγορίες

  • 09 – 10 Ετών: 500m
  • 11 – 12 Ετών: 750m
  • 13 – 14 Ετών: 1500m
  • 15 – 18 Ετών: 2500m

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή τους είναι η παρουσία γονέα ή/και προπονητή καθώς και δελτίο αθλητή ή πρόσφατη ιατρική βεβαίωση.

 

CONTESTNiκητης Cervelo από το Pulse100

Μετά και την κλήρωσή μας Νικητής του Ποδηλάτου Cervelo από το Pulse100 αναδείχτηκε ο Τσερεντζούλιας Μάριος. Θερμά συγχαρητήρια!

 

Τεχνικά Ζητήματα

Οφείλουμε να ενημερώσουμε όλους τους αθλητές ότι η ολοκλήρωση της εγγραφής μέσα στα χρονικά όρια που δίνονται μας διευκολύνει στην σωστή προμήθεια υλικών, με την τελευταία ημέρα εγγραφών μια εβδομάδα πριν από την εκκίνηση. Θυμίζουμε την άμεση επιστροφή του Chip χρονομέτρησης για την αποφυγή διπλών χτυπημάτων. 

Be There!

Οι εγγραφές είναι ανοιχτές από την αρχή της σεζόν για όλους τους αγώνες μας. Δηλώστε σήμερα συμμετοχή συμπληρώνοντας την φόρμα για την ατομική ή την ομαδική συμμετοχή.

 

Weather Camera - Live Stream

Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί όλο το χρόνο webcam με live stream και μετεωρολογικός σταθμός με συνεχή ενημερώση.

Φωτογραφίες από Αγώνες

Δείτε Φωτογραφίες από τον αγώνα Sprint Triathlon & Kids στη σελίδα μας στο FB και στη επίσημη ιστοσελίδα του Foto-trexoume.

Συνεργάτες / Υποστηρικτές