slide top

LIVERESULTS  ΝΕΑΝΙΔΩΝ |  ΑΝΔ-ΓΥΝ |  ΜΑΣΤΕΡ |  AGE GROUP 

Αγρίνιο Sprint Distance Τriathlon

 

2014.08.24 news1
  -

Αγρίνιο Sprint Distance Τriathlon

07.09.2014

 
 

Μόλις μια εβδομάδα εγγραφών έχει απομείνει για την επόμενη μεγάλη πρόκληση της Transition Sports. To Sprint Distance Τρίαθλο στην περιοχή του Αγρινίου, στην λίμνη Τριχωνίδα είναι προ των πυλών και οι ετοιμασίες είναι πυρετώδεις για την διοργάνωση μιας μοναδικής τριαθλητικής εμπειρίας.

 
  
 
 

Δράση εκτός Αθηνών

Η διαδρομή έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και υπόσχεται να ικανοποιήσει τους συμμετέχοντες στο αγωνιστικό κομμάτι στο έπακρο και ταυτόχρονα να τους κερδίσει με τα γραφικά τοπία. Αρωγοί μας σε αυτή την προσπάθεια είναι:

  • Ο δήμος Αγρινίου
  • Το κέντρο υγείας Αγρινίου
  • Το Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου
  • Το Velocity Bikes
  • Το Ναυταθλητικό Σωματείο Τρίτων
  • Το ρύζι Agrino

Η λίμνη Τριχωνίδα είναι η μεγαλύτερη λίμνη (95τ.χλμ) της Αιτωλοακαρνανίας και της Ελλάδας, με απαράμιλλη φυσική ομορφιά και πλούσια βιοποικιλότητα. Στα πράσινα δέντρα της με τα διαυγή και κρυστάλλινα νερά της, απαντώνται σπάνια και απειλούμενα είδη πουλιών, φυτών και ψαριών. Στις όχθες της λίμνης υπάρχουν πανέμορφα δάση από πλατάνια, λεύκες, ιτιές και πικροδάφνες. Γύρω της απλώνονται κωμοπόλεις, χωριά και γραφικά σημεία με χώρους εστίασης και αναψυχής.

Σε αυτό το μαγευτικό τοπίο, στη θέση Δογρή, θα πραγματοποιηθεί το Sprint Distance Triathlon την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014.

Μετάβαση στο χώρο:

Από Αθηνα: Με αυτοκίνητο, μέσω της Εθνικής οδού Αθηνών-Πατρών, περνάτε τη γέφυρα Ρίου-Αντιρίου και συνεχίζετε προς Αγρίνιο. Στον κόμβο Παναιτωλίου παίρνετε την δεξιά έξοδο με κατεύθυνση προς Θέρμο. Σε 12χλμ έχετε φτάσει στο σημείο εκκίνησης του αγώνα.

Από Ιωάννινα: Μέσω της Εθνικής οδού Αντίρριου – Ιωαννίνων, στον κόμβο Κουβαρα κατευθυνόμαστε προς Αγρίνιο. Αφού περάσουμε την πόλη του Αγρινίου, μετά από 5χλμ στον κόμβο Παναιτωλίου παίρνουμε την αριστερή έξοδο προς Θερμό. Σε 12χλμ έχετε φτάσει στο σημείο εκκίνησης του αγώνα.

Επισκέφτηκε τον τουριστικό οδηγό της πόλης του Αγρίνιου για περισσότερες πληροφορίες.
http://www.discoveragrinio.gr 

Για πληροφορίες σχετικά με την διαμονή σας μπορείτε να ενημερωθείτε από εδώ:

http://www.cityofagrinio.gr/city/residence/residence.html

Ήδη το Marpessa (http://www.marpessa.gr) υποστηρίζει θερμά την διοργάνωση του αγώνα μας. 

Ελπίζουμε ότι με την διοργάνωση αυτού του αγώνα γίνεται ένα σημαντικό βήμα για την ανάπτυξη του αθλήματος στην χώρα μας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή γεγονός που μαρτυρούν τόσο οι συμμετοχές από τις γύρω περιοχές αλλά και το ενδιαφέρον από το εξωτερικό.

ΛΗΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ / ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Καταληκτική ημερομηνία για δήλωση συμμετοχών αλλά και πληρωμών είναι η Κυριακή 31.08.2014 και ώρα 18.30 όπου και θα κλείσουν οι online εγγραφές. Θα υπάρχει περιορισμένη δυνατότητα για late entry την ημέρα του αγώνα. 

Τεχνικά Ζητήματα

Οφείλουμε να ενημερώσουμε όλους τους αθλητές ότι η ολοκλήρωση της εγγραφής μέσα στα χρονικά όρια που δίνονται μας διευκολύνει στην σωστή προμήθεια υλικών. Θυμίζουμε την άμεση επιστροφή του Chip χρονομέτρησης για την αποφυγή διπλών χτυπημάτων. 

Βe There!

Οι εγγραφές είναι ανοιχτές από την αρχή της σεζόν για όλους τους αγώνες μας. Δηλώστε σήμερα συμμετοχή συμπληρώνοντας την φόρμα για την ατομική ή την ομαδική συμμετοχή.

 

Weather Camera - Live Stream

Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί όλο το χρόνο webcam με live stream και μετεωρολογικός σταθμός με συνεχή ενημερώση.

Φωτογραφίες από Αγώνες

Δείτε Φωτογραφίες από τον αγώνα Sprint Triathlon & Kids στη σελίδα μας στο FB και στη επίσημη ιστοσελίδα του Foto-trexoume.

Συνεργάτες / Υποστηρικτές