slide top

LIVERESULTS  OLYMPIC |  SPRINT |  AQUABIKE

Λίμνη Δόξα 2014

2014.06.09 news 1Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για το ομορφότερο τριαθλητικό event και όλα είναι έτοιμα για την εκκίνηση του αγώνα, το Σάββατο 12.07.2014, στην Λίμνη Δόξα

Σας παραθέτουμε ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες πριν την αναχώρησή σας για τη λίμνη Δόξα.

Πως να έρθετε
Στην Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών, στο 107ο χλμ βγαίνουμε στην έξοδο του Κιάτου. Περνώντας την αερογέφυρα πάνω από την Εθνική Οδό, κινούμαστε με κατεύθυνση τις ταμπέλες για Στυμφαλία-Φενεό. Μετά από 67χλμ στον επαρχιακό δρόμο προς Φενεό, συναντάμε το χωριό Μεσινό όπου υπάρχουν ταμπέλες με κατεύθυνση τη λίμνη Δόξα. Από το Μεσινό, η λίμνη Δόξα απέχει περίπου 7χλμ.

Επίσης υπάρχει πλέον και η δυνατότητα να αποφύγετε τις στροφές τις Καστανιάς, αφού από την θέση ΚΑΡΤΕΡΙ κάνουμε αριστερά προς ΛΑΥΚΑ και στην ΛΑΥΚΑ δεξιά ακολουθώντας για περίπου ένα χιλιόμετρο έναν πολύ καλό χωματόδρομο.

OnTheSpot
Δυναμικό παρόν στην Λίμνη Δόξα θα δώσει - σε ρόλο προπονητή αυτή την φορά - ο Βασίλης Κρομμύδας, ο επι σειρά ετών πρωταθλητής Τριάθλου με διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο, δίνοντας συμβουλές στους αθλητές που θα πάρουν μέρος. Αναζητήστε τον στην Γραμματεία του Αγώνα.

Πρόγραμμα Αγώνα
13.30 – 16.30 : Εγγραφή & Παραλαβή τσάντας / Γραμματεία στην εκκίνηση του αγώνα στη λίμνη Δόξα, αντιδιαμετρικά της εισόδου στον παραλίμνιο δρόμο.
15:30 – 17:30 : Ανοιχτή Ζώνης Αλλαγής
17:45 : Τεχνική Ενημέρωση
17:55 : Είσοδος αθλητών στη λίμνη για την εκκίνηση
18:00 : Εκκίνηση / waterstart
20:30 : Απονομή νικητών
21:00 : After Race Party στην Λίμνη με σουβλάκια από τοπικούς παραγωγούς.

Μετά τον αγώνα οι απονομές μας θα πραγματοποιηθούν στην Λίμνη και θα ακολουθήσει After Race Party με σουβλάκια από τοπικούς παραγωγούς με δυνατή μουσική από τον DJ Dimitris Pappas κάτω από ένα γεμάτο φεγγάρι.

Εκτός των καθιερωμένων βραβείων Overall και Age Groups, τοπικά Κορινθιακά προϊόντα υψηλής ποιότητας θα δωρίσει στους τρεις πρώτους άντρες και τρεις πρώτες γυναίκες overall, το Δίκτυο Νεων Επιχειρηματιών Κορινθίας - Corinthian Cluster. www.dnek.org 

Χρήσιμες Πληροφορίες

 1. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση της διαδρομής του αγώνα από εδώ
 2. Εδώ μπορείτε να δείτε τον χάρτη της διαδρομής - link
 3. Τηρήστε αυστηρά τους κανονισμούς στην ζώνη αλλαγής, όλα μέσα στο box, τα οποία παραμένουν στην ζώνη αλλαγής.
 4. Ιδιαίτερη προσοχή στην περιοχή που ανεβαίνετε και κατεβαίνετε από το ποδήλατο.
 5. ToDrafting (κολλητήρι) απαγορεύεται (12 μέτρα απόσταση).
 6. Θα υπάρχει κριτής στον χώρο του ποδηλάτου με μηχανή για επόπτευση του αγώνα.
 7. Θα υπάρχει σταθμός υδροδοσίας μετά το ποδήλατο καθώς και στο 2.5 χλμ της διαδρομής του τρεξίματος
 8. Μετά τον τερματισμό θα υπάρχουν Νερά, φρούτα, πορτοκαλάδα.
 9. Να έχετε μαζί σας ένα φούτερ-άνορακ μιας και οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές κατά τη διάρκεια της νύχτας.
 10. Απαγορεύεται αυστηρά το παρκάρισμα κατά μήκος του παραλίμνιου δρόμου. Επιτρέπεται στο δρόμο που  οδηγεί στη Μονή Αγ. Γεωργίου και απέναντι από την transition area, στα χωμάτινα οικόπεδα.
 11. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην κολύμβηση μιας και το γλυκό νερό της λίμνης δεν έχει την ίδια άνωση με το θαλασσινό που είναι συνηθισμένο στους τριαθλητικούς αγώνες.
 12. Φωτογραφίες για όλους τους αθλητές θα τραβήξουν ΜΟΝΟ διαπιστευμένοι φωτογράφοι της Transition και όλα τα έσοδα θα διατεθούν μέσω των μηχανισμών δωρεάς του  Χαμόγελου του Παιδιού. Επιτρέπεται λήψη φωτογραφιών αυστηρά για προσωπική χρήση.
 13. Απαραίτητα έγγραφα που πρέπει να προσκομίσετε: Υπεύθυνη Δήλωση Συμμετοχής – Ιατρική βεβαίωση
 14. ΠΡΟΣΟΧΗ:Άμεση παράδοση του Timing Chip, μετά το τέλος του αγώνα.

Φυσικά θυμίζουμε και τον Διαγωνισμός PULSE100: Η Pulse100, leader στην πώληση και την επισκευή ποδηλάτων προσφέρει ένα τριαθλητικό ποδήλατο Cervelo, μετά από κλήρωση, σε όσους αθλητές συμμετάσχουν και στις τρεις διοργανώσεις της Transition Sports: (α) Τρίαθλο 11.05.2014, (β) Τρίαθλο Δόξας 12.07.2014, (γ) Olympic Τρίαθλο 21.09.2014

Σας περιμένουμε με την καλύτερη διάθεση στη λίμνη Δόξα!

Weather Camera - Live Stream

Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί όλο το χρόνο webcam με live stream και μετεωρολογικός σταθμός με συνεχή ενημερώση.

Φωτογραφίες από Αγώνες

Δείτε Φωτογραφίες από τον αγώνα Sprint Triathlon & Kids στη σελίδα μας στο FB και στη επίσημη ιστοσελίδα του Foto-trexoume.

Συνεργάτες / Υποστηρικτές