slide top

LIVERESULTS  Sprint |  Aquabike 

2 Χρόνια Transition

 

Ένας μόλις αγώνας έχει απομείνει για φέτος για την Transition Sports, στις αρχές Δεκεμβρίου το διαλειμματικό Run+bike, αλλά ταυτόχρονα με τις σχετικές ετοιμασίες έχουμε ήδη ξεκινήσει τον απολογισμό μας για την σεζόν που πέρασε και θέλουμε να συγκεντρώσουμε όλα αυτά που ξεχωρίσαμε.

sxinias 2013 09 29 22

Το σημαντικότερο στοιχείο της φετινής χρονιάς ήταν η πολύ σημαντική αύξηση των συμμετοχών σε κάθε αγώνα μας. Εκτός από τα απόλυτα νούμερα αθλητών που πήραν μέρος στις διοργανώσεις μας ξεχωρίζουμε τους πολλούς αθλητές που πήραν μέρος για πρώτη φορά και στην συνέχεια τους είδαμε και στους επόμενους αγώνες.

SPYR0061-2 SPYR7375

Tους περιμένουμε την επόμενη χρονιά με καλύτερες επιδόσεις. 

SPYR0114

Για την Transition το μεγαλύτερο στοίχημα φέτος ήταν η όσο το δυνατό αρτιότερη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τριάθλου που έλαβε χώρα στις 29.09.2013 και συγκέντρωσε σχεδόν 300 συμμετοχές και προσέλκυσε αθλητές και από το εξωτερικό. Οι επίσημοι χρόνοι του αγώνα φανερώνουν χωρίς καμία αμφιβολία το πολύ υψηλό επίπεδο των αθλητών που πήραν εκκίνηση. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι ο εν λόγω αγώνας ήταν ο μεγαλύτερος τριαθλητικός αγώνα που έχει γίνει στην Ελλάδα. Ανέδειξε τέλος τους Πανελληνιονίκες για το 2013 και ανανέωσε το μεγάλο ραντεβού για τον τίτλο το 2014.

SPYR8480SPYR8689

 

 

Ξεχωρίσαμε και το μοναδικό Αγώνα μας κάτω από την Πανσέληνο του Αυγούστου που μας άφησε μοναδικές εικόνες.

 

 

 

SPYR4491

 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους σημαντικούς συνεργάτες από την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, οι οποίοι βρίσκονται δίπλα μας στις επίσημες διοργανώσεις. Μέσα από την διαρκή επικοινωνία μαζί τους σε όλα τα στάδια της διοργάνωσης θέλουμε να δώσουμε μια νέα ώθηση στους επόμενους Τριαθλητικούς Αγώνες.

 

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι για ακόμα για μια φορά η Transition έθεσε τον πήχη ψηλά:

 • Με την ποιότητα του υλικοτεχνικού εξοπλισμού που διαθέσαμε σε κάθε αγώνα.
 • Με την καλύτερη δυνατή τεχνικά διοργάνωση
 • Με την ποιότητα του κάθε αγώνα ξεχωριστά αλλά και σαν συνολικά event.
 • Με την ποιότητα των εγκαταστάσεων – εντός και εκτός αγωνιστικής διαδρομής
 • Με την ποιότητα τόσο των αναμνηστικών μεταλλίων μας όσων και των κυπέλων των νικητών.
 • Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στις 29.09 έγιναν 18 βραβεύσεις κατηγοριών και δόθηκαν 56 κύπελλα από την Transition
 • Με την συνολική αγωνιστική εμπειρία

sxinias 2013 09 29 57 sxinias 2013 09 29 62 

Φυσικά οφείλουμε να αναφέρουμε και να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς μας αφενός για τα δώρα που μοιράστηκαν στους αθλητές και αφετέρου για την διαρκή παρουσία τους στους αγώνες μας δίνοντας το δικό τους χρώμα. New Balance, Arena, Zipvit, Bikeme, Pulse100, Powerade, Pharmshop. Ιδιαίτερα η NewBalance έδωσε δυναμικό παρόν αφού μοιράσαμε ~700 Τechnical Τshirt στο 2013 καθώς και 250  αντιανεμικά, δώρα υψηλής εμπορικής αξίας και ιδιαίτερα καλής ποιότητας.

nb

sxinias 2013 09 29 128

Επίσης αξίζει ένα τεράστιο μπράβο σε όλους τους εθελοντές – μικρούς και μεγάλους – που με την παρουσία τους βοήθησαν ουσιαστικά τους αγώνες μας. Φυσικά η ανάγκη μας για συνεχή παρουσία εθελοντών μεγαλώνει μαζί με τους αγώνες μας… Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας.  Επίσης ευχαριστούμε και την Lifeguard Hellas για την παρουσία της και την ασφαλή επιτήρηση των αγώνων μας.

IMG 1918

 

Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς, τους αθλητές που πήρατε μέρος, τόσο για την συμμετοχή σας στους αγώνες μας όσο για την συνδρομή σας στο φιλανθρωπικό μας έργο. Σχεδόν 2000€ έχουν ήδη κατατεθεί στο Χαμόγελο του Παιδιού από τις αγορές των επίσημων φωτογραφιών μας από τον φωτογράφο μας, Γιώργο Σπύρου.

 

 

Πιστεύουμε ότι και φέτος ήμασταν συνεπείς σε αυτά που είπαμε και πραγματοποιήσαμε ότι υποσχεθήκαμε...

Σας ευχαριστούμε όλους τόσο για τα θετικά σας σχόλια που μας δίνουν την αθλητική ενέργεια για την νέα σεζόν, όσο και για τις παρατηρήσεις σας,  αφού στόχος μας είναι η διαρκής βελτίωση της διοργάνωσης και της αγωνιστικής εμπειρίας...

Το πρόγραμμα για το 2014 βρίσκεται ήδη στα σκαριά και σύντομα θα ανακοινωθεί και επίσημα στο Site μας.

Εγγραφές RUN+bike: Δηλώστε συμμετοχή

Δείτε και αγοράστε τις επίσημες φωτογραφίες της Transition:  Link

Δείτε τα επίσημα αποτελέσματα των αγώνων μας: 

 

Νίκη σου είναι η συμμετοχή σου.

Νίκη μας ήταν οι συμμετοχές σας.

 

Weather Camera - Live Stream

Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί όλο το χρόνο webcam με live stream και μετεωρολογικός σταθμός με συνεχή ενημερώση.

Φωτογραφίες από Αγώνες

Δείτε Φωτογραφίες από τον αγώνα Sprint Triathlon & Kids στη σελίδα μας στο FB και στη επίσημη ιστοσελίδα του Foto-trexoume.

Συνεργάτες / Υποστηρικτές