slide top

LIVERESULTS  ΝΕΑΝΙΔΩΝ |  ΑΝΔ-ΓΥΝ |  ΜΑΣΤΕΡ |  AGE GROUP 

ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ MARATHON BAY CROSSING ΣΤΟΝ ΣΧΙΝΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
MARATHON BAY CROSSING ΣΤΟΝ ΣΧΙΝΙΑ

Επανερχόμαστε με το πρόγραμμα και τις λοιπές πληροφορίες  για το κολυμβητικό μας event ανοιχτής θάλασσας με τον οποίο θα κλείσει το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη. O αγώνας θα διεξαχθεί με την άδεια του Δήμου Μαραθώνα και του Λιμεναρχείου Ραφήνας και υπό την αιγίδα της ΕΘΝΟΑ.

Πρόγραμμα Αγώνα:

  • 07:30-08:45 γραμματεία (παραλαβή τσάντας αθλητή και chip)
  • 09:15 τεχνική ενημέρωση
  • 09:30 εκκίνηση 2,5χμ και 5χμ
  • 09:34 εκκίνηση 1000μ
  • 12:30 απονομές

 
Οι συμμετέχοντες στα 5χμ χρειάζεται να γνωρίζουν ότι πρέπει να κάνουν τα 1000μ σε λιγότερο από 30’’. Αν όχι, τότε συνίσταται να δηλώσουν στις μικρότερες αποστάσεις. Όσους αθλητές περάσουν τα 2.5χμ σε περισσότερο από 1:15 η διοργάνωση θα χρειαστεί να τους σταματήσει.

 
 
Αγωνιστική διαδρομή & Ασφάλεια
Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί σε οριοθετημένη διαδρομή των 2.5χλμ. Όσοι επιλέξουν να αγωνιστούν στην απόσταση των 5χλμ θα καλύψουν δυο φορές τη διαδρομή, ενώ έχει προβλεφθεί να υπάρχει ενδιάμεσος σταθμός για νερό και ηλεκτρολύτη GU στα 2.5χλμ.

Στο παρακάτω link απεικονίζεται η διαδρομή, ωστόσο η ακριβής πορεία των αθλητών θα οριοθετηθεί το πρωί του αγώνα ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν. Με μπλε χρώμα η απόσταση των 1.000μ.  Με κίτρινο των 2.500μ.  Τέλος με κόκκινο χρώμα τα 5.000μ. (2 φορές τα 2.500μ.)
Διαδρομή
Live Results

Προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφαλής διεξαγωγή των αγώνων, τη θαλάσσια αγωνιστική διαδρομή θα επιτηρούν τα ταχύπλοα σκάφη μας, αλλά και έμπειροι συνεργάτες μας με Stand Up Paddle Surfs και Sea Kayaks.

Η έμπειρη ομάδα LIFEGUARD  HELLAS από τo Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυαγοσωστών, θα βρίσκεται στον χώρο, όπως και σε κάθε αγωνιστική μας δράση.


Η Τσάντα Αθλητή  θα περιλαμβάνει:

-σκουφάκι κολύμβησης TURBO 100% σιλικόνης
-GU energy gel (2 στα 5χμ)
-2 διαφορετικές γεύσεις διατροφικές μπάρες της Ρower Ηealth
⁃ βιταμίνη Ρower Ηealth
 
To Safe Watersports θα είναι κοντά μας για να μας ενημερώσει για την ασφάλεια μέσα στο νερό αλλά και για να προσφέρει διαδραστικά παιχνίδια στα παιδιά.

Δώρα και εκπλήξεις:

Στο περίπτερο της Ρharmacy295 ειδικευμένοι φαρμακοποιοί θα προσφέρουν βαζελίνη, αντηλιακό και vitamin stick για μετρήσεις των επίπεδων βιταμινών, ενώ θα υπάρχουν και πλούσια δώρα και κληρώσεις για όλους.

        Στον τερματισμό θα υπάρχει υδροδοσία με φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος και αναψυκτικά Βίκος.
Στις απονομές τους αθλητές θα δροσίσουν οι μπύρες Βlue Ιsland.
Ηλεκτρολύτης GU θα υπάρχει για ανεφοδιασμό στην εξέδρα στα 2,5χμ για όσους κάνουν τα 5χμ αλλά και για όσους τερματίζουν καθώς και απέναντι από την γραμματεία για πριν τον αγώνα.

        Μην ξεχνάτε ότι όλοι οι συμμετέχοντες μπαίνουν στην κλήρωση για να διεκδικήσουν από μια δωροεπιταγή αξίας 500€ για αγορά αθλητικού ποδήλατου Cervelo.

Βραβεύσεις:

Κατηγορία wetsuit υπάρχει μόνο στα 2,5 και 5χμ. Για την κατηγορία αυτή θεωρείται ως wetsuit η στολή νεοπρέν ή το σορτσάκι νεοπρέν. Απαγορεύονται τα βατραχοπέδιλα, χεράκια, ή οποιαδήποτε άλλα βοηθήματα. Η χρήση αναπνευστήρα επιτρέπεται αλλά αποκλείεστε από το βάθρο. Παρακαλούμε να το δηλώσετε στην γραμματεία (θα υπάρχει έλεγχος πριν την είσοδο για την κατηγορία wetsuit). Επίσης η κατηγορία wetsuit δεν θα έχει ηλικιακές απονομές, παρά μόνο overall άντρες και γυναίκες.

Όλες οι άλλες κατηγορίες θα έχουν ηλικιακές βραβεύσεις ανά πενταετία στα 2,5χμ και στα 5χμ και ανά δεκαετία στα 1000μ εφόσον συμπληρώνεται 5άδα.

Οι ηλεκτρονικές συμμετοχές έχουν πλέον κλείσει, αλλά θα γίνουν δεκτές εγγραφές την ημέρα του αγώνα μέχρι και τις 8:15 με έξτρα χρέωση 10€  (δηλ.30€ σύνολο).

       Την ημέρα του αγώνα μην ξεχνάτε πως είναι απαραίτητη η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης μαζί με την υπεύθυνη δήλωση.
 
Φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε στο www.fototrexoume.gr
(μέρος των εσόδων από κάθε φωτογραφία θα διατεθούν στον Σύλλογο ‘ΦΛΟΓΑ’).
Τα αποτελέσματα του αγώνα θα μπορείτε να δείτε live στο website μας.
 
Σας ευχόμαστε καλές προπονήσεις
και σας περιμένουμε την Κυριακή!
 

Weather Camera - Live Stream

Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί όλο το χρόνο webcam με live stream και μετεωρολογικός σταθμός με συνεχή ενημερώση.

Φωτογραφίες από Αγώνες

Δείτε Φωτογραφίες από τον αγώνα Sprint Triathlon & Kids στη σελίδα μας στο FB και στη επίσημη ιστοσελίδα του Foto-trexoume.

Συνεργάτες / Υποστηρικτές