slide top

Οργανωτική Επιτροπή

Η οργανωτική ομάδα της Transition Sports, λειτουργεί ως ομάδα τριάθλου! Κάθε μέλος ειδικεύεται στην εξέλιξη ενός project task με σκοπό την καλύτερη ανάπτυξή του, την αποτελεσματικότητα και τη βέλτιστη οργάνωση για τις απαιτητικές συνθήκες ενός αγώνα. Αποτελείται από τους:

Μωραΐτης Δημήτρης

moraitisΙδιοκτήτης του Moraitis Sports, ο χώρος που φιλοξενήθηκε το Σχίνιαθλο τα προηγούμενα 5 χρόνια. Ένθερμος υποστηρικτής των αγώνων και εμπνευστής του Transition Sports, προσφέρει την εμπειρία και τη γνώση του για τη συνέχιση του τριάθλου, όχι μόνο ως beach club, αλλά συμμετέχοντας ενεργά και ο ίδιος στη νέα προσπάθεια.

 

Δανάη & Αλέξανδρος Μωραΐτης

danai_alexandros_moraitis_profile

Αποτελούν το νέο αίμα της ομάδας μας, φέρνοντας νέες απόψεις και ιδέες σχετικά με τα αγωνίσματα και την διοργάνωσή τους.

Αλέξανδρος: Η τεχνολογική ματιά των αγώνων. Υπεύθυνος για το οπτικοακουστικό υλικό, σκηνοθετεί το γεγονός και το παρουσιάζει στην πιο multimedia μορφή του.

Δανάη: Υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της εταιρείας, έχει αναλάβει την παρουσίαση των event και την βέλτιστη προβολή τους στο κοινό και τους χορηγούς. Η προώθηση των αγώνων όχι μόνο θα ανεβάσει τον πήχη της διοργάνωσης αλλά θα διαφημίσει τους αγώνες τριάθλου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.



Χατζησάββα Ιωάννα

xatzisavvaΚαλωσορίζουμε την Ιωάννα στην TransitionSports Team, ως υπεύθυνη του τμήματος εθελοντισμού των διοργανώσεων.Καλούμε όλους τους φίλους που θέλουν να ενισχύσουν τα event με την εθελοντική προσφορά τους, να επικοινωνήσουν με την Ιωάννα μέσω email.

Θεοδώρου Ευάγγελος

etheodΕίναι ο Υπεύθυνος της Γραμματείας των αγώνων μας καθώς και των ηλεκτρονικών εγγραφών.

Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου

eotri smallΉδη από την αγωνιστική σεζόν 2013, στο πλευρό της Transition Sports βρίσκεται η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου. Υπό την αιγίδα της διεξάγονται πλέον και τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Τριάθλου (Sprint, Super Sprint) και Διάθλου. Ο στόχος αυτής της συνεργασίας είναι διπλός. Αφενός θέλουμε να έχουμε στους αγώνες παρουσία της ΕΤΟΡΙ που θα επιβλέπει τους κανονισμούς και το σύνολο της διεξαγωγής τόσο στο τυπικό όσο και στο ουσιαστικό κομμάτι. Αφετέρου θέλουμε να κάνουμε το Τρίαθλο όσο το δυνατό πιο γνωστό και στο ευρύ κοινό και να προσελκύσουμε νέους αθλητές στα multisports. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την συνεργασία τους κ. Βαξεβάνη & κ. Γαλανό.

Ομάδα Υποστήριξης


andreadisΑνδρεάδης Στέλιος

Τριαθλητής με πολλές επιτυχίες στην Ελλάδα και συμμετοχές σε αγώνες του εξωτερικού. Διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία Ανδρεάδης Homestores, χορηγός των transition sports και τεχνικός σύμβουλος για την πραγματοποίηση των αγώνων.

 

athanasopoulos

Αθανασόπουλος Αλέξης

Πρωταθλητής Ελλάδας θαλασσίου σκι και αθλητής τριάθλου με συμμετοχές σε half και full Ironman. Ιδρυτής της pharmshop.gr, online εταιρείας παραφαρμακευτικών προϊόντων, συμπληρωμάτων διατροφής και καλλυντικών. Υποστηρίζει ενεργά τις διοργανώσεις τριάθλου ως χορηγός αλλά και ως τεχνικός σύμβουλος με την αθλητική εμπειρία του.

 

krommidas coaching

Κρομμύδας Βασίλειος

Γεννήθηκε το 1970 στη Θες/ νικη πτυχιούχος των ΤΕΦΑΑ, αναγνωρισμένος προπονητής Τριάθλου στην υψηλότερη κατηγορία (Α΄) από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Το 2000 κατά την παραμονή του στην Αυστραλία παρακολούθησε σειρά σεμιναρίων υψηλού επιπέδου προπονητών Τριάθλου με ιδιαίτερη έμφαση την προπόνηση στο υψόμετρο.

Weather Camera - Live Stream

Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί όλο το χρόνο webcam με live stream και μετεωρολογικός σταθμός με συνεχή ενημερώση.

Φωτογραφίες από Αγώνες

Δείτε Φωτογραφίες από τον αγώνα Sprint Triathlon & Kids στη σελίδα μας στο FB και στη επίσημη ιστοσελίδα του Foto-trexoume.

Συνεργάτες / Υποστηρικτές