slide top

LIVERESULTS  Sprint 21.10 |  Olympic 21.10 

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΓΩΝΑΣ ΤΡΙΑΘΛΟΥ SPRINT & ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ RACE REPORT


ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΓΩΝΑΣ ΤΡΙΑΘΛΟΥ SPRINT & ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ
RACE REPORT

Έπεσε πριν λίγες ημέρες η αυλαία της φετινής μας αθλητικής σεζόν με τον εντυπωσιακό τελευταίο αγώνα μας, που έγινε στον Σχινιά σαν ένα διήμερο event αφιερωμένο στο πολυαγαπημένο μας Τρίαθλο. Και, αντίθετα με τον πρώην προγραμματισμένο αγώνα που αναβλήθηκε λόγω του ‘Ξενοφώντα’, αυτή τη φορά οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύτιμος σύμμαχός μας, δημιουργώντας το ιδανικό κλίμα και ατμόσφαιρα για τη διοργάνωση.  Ειδικά την Κυριακή, καθαυτό μέρα του αγώνα, είχαμε άπνοια, 22-26 βαθμούς εξωτερική θερμοκρασία και αραιή συννεφιά, με κρυστάλλινο νερό στη θάλασσα και ακριβείς αποστάσεις στο κολυμβητικό σκέλος!
 
Αλλά ας ξεκινήσουμε με το τι έγινε την προηγούμενη ημέρα, δηλ. το Σάββατο:

 • Αρχίσαμε με ποδηλατική αναγνώριση της διαδρομής από την ομάδα της ODD3 και τον πρωταθλητή ποδηλασίας Ανέστη Κουρμπέτη. Στην προπόνηση αυτή δόθηκαν συμβουλές στα σημεία που θέλουν παραπάνω προσοχή κι επίσης δόθηκαν tips για τον αγώνα της επόμενης ημέρας.
 • Ακολούθησε η προπόνηση ανοιχτής θάλασσας από τον προπονητή κολύμβησης Ηλία Πανέτη.
 • Στις 12:30 ξεκίνησαν οι σχετικές ομιλίες:

-Πρώτα με την διαιτολόγο- διατροφολόγο Ευαγγελία Αυγεράκη και με θέμα Ο Δεκάλογος Των Συμπληρωμάτων.
-΄Επειτα συνεχίσαμε με τον Ανέστη Κουρμπέτη πάνω στο πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζουμε την διαδρομή του αγώνα, αλλά και με ένα live μάθημα αλλαγής λάστιχου.
-Τον λόγο πήρε ο Σπύρος Θεοδώρου της GU Energy Greece μιλώντας μας για τη διατροφή πάνω στο τρίαθλο σε σπριντ, ολυμπιακή και μεγαλύτερη απόσταση.
-Κλείσαμε με τη Βεργίνα Βυζικίδου από το Smoke Free Greece
(Ερευνητικό Εργαστήριο “George ‘D. Behrakis’ της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος) με θέμα Παρεμβάσεις Για Την Πρόληψη Του Καπνίσματος Στα Σχολεία. Η Βεργίνα απασχόλησε όλο το διήμερο τα παιδιά με το παιχνίδι Φιδάκι -Τσιγαράκι.
 
Η γραμματεία ήταν ανοιχτή 12:00 – 18:00 για παραλαβή αριθμού.

 
 
Και βέβαια την Κυριακη στις 21 του μήνα είχαμε το race day!
 
 • H εκκίνηση της σπριντ απόστασης δόθηκε στις 9:00 και 7 λεπτά αργότερα δόθηκε η εκκίνηση της ολυμπιακής.
 • Οι αθλητές της σπριντ απόστασης κάλυψαν μια διαδρομή ‘ορθογώνιου παραλληλόγραμμου’ με 4 σημαδούρες απόστασης 750μ, ενώ αυτοί της ολυμπιακής  έκαναν 2 γύρους των 750μ.
 • Πρώτος από το νερό στα 1500μ βγήκε ο Δημήτρης Νέγρης, μέλος της Εθνικής Ομάδας κολύμβησης με καλύτερη διάκρισή του την 5η θέση σε παγκόσμιο στα 1500μ. Να σημειωθεί μάλιστα ότι στο νερό μπήκε λίγα λεπτά μετά αφού είχε γίνει η εκκίνηση!  Ο Δημήτρης αγωνιζόταν σε σκυτάλη με ονομασία Transition Sports, με τον Μηνά Μαλάτο στο ποδήλατο και τον Γιώργο Λουφέκη στο τρέξιμο.  Αυτή ήταν και η ομάδα που νίκησε στα ομαδικά στην ολυμπιακή απόσταση.  Δεύτερος από το νερό στα 1500μ βγήκε ο νικητής της στο ατομικό Γιώργος Αλυφαντής.
 • Στην ολυμπιακή απόσταση οι 3 πρώτοι αθλητές έκαναν ο καθένας και το ρεκόρ του αγώνα σε κάθε άθλημα.
-Αλυφαντής Γιώργος κολύμπι 20:17
-Αλέξανδρος Σακελλαρίου τρέξιμο 36:08
-Βασίλης Γιαννόπουλος ποδήλατο 1:02 (καλύπτοντας πολλές θέσεις,      έτσι ώστε να βρεθεί 3ος στην κατηγορία)
 • Στα ομαδικά η πρώτη ομάδα με ονομασία Transition Sports είχε το πιο γρήγορο κολύμπι (19:15) και τρέξιμο (32:31).
Το πιο γρήγορο ποδήλατο το είχε η Baltiza Iron (1:04), πρώτη στην     κατηγορία Family και τρίτη overall.
 • Στην σπριντ απόσταση ο νικητής Παναγιώτης Δημόπουλος είχε το πιο γρήγορο κολύμπι (9:47) αλλά και τρέξιμο (17:07), ενώ το πιο γρήγορο ποδήλατο το είχε ο Στέφανος Μιχάλης (31:56). Στις γυναίκες πρώτη απ’ το νερό βγήκε η Εύα Μπέκα.
 • Στα ομαδικά η ΦΣΑ Running Τeam είχε το καλύτερο τρέξιμο (18:50) βγαίνοντας και νικήτρια της κατηγορίας Business & Pleasure, ενώ το καλύτερο κολύμπι έκανε η πρώτη ομάδα της Family κατηγορίας, η οικογένεια Κεραμιδά, και συγκεκριμένα η 12χρονη Ήλια Κεραμιδά με χρόνο 11:53. Το πιο γρήγορο ποδήλατο έκανε η ομάδα του Okeanos Sports Center, που ήταν και η νικήτρια Overall με χρόνο 30:01.
Νικητές στην Ολυμπιακή Απόσταση:

ΑΝΔΡΕΣ
1. ALYFANTIS GEORGE              02:04:44
2. ΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  02:06:26
3. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ     02:07:36

ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1. ΤΣΟΥΡΟΥΚΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  02:31:41
2. ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ ΒΙΚΥ                 02:37:37
3. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ    02:41:21
 
Νικητές στην Sprint Απόσταση:

ΑΝΔΡΕΣ
1. DIMOPOULOS PANAGIOTIS  01:01:45
2. ΜΠΙΤΑΔΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ      01:02:54
3. ΓΚΟΤΖΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ                01:04:23

ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1. ΜΠΕΚΑ ΕΥΑ                01:13:09
2. ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΥ ΝΙΚΗ   01:16:04
3. KREMMIDA IOANNA   01:23:54
*Στον αγώνα υπήρχαν 3 σταθμοί GU energy με ηλεκτρολύτη γεύση tri berry (πριν την εκκίνηση, μετά την έξοδο από το κολύμπι Τ1 και στην έξοδο Τ2 πριν το τρέξιμο), ενώ όλοι οι αθλητές είχαν εφοδιαστεί με Gu energy gel στην τσάντα τους.
 • Βike service υπήρχε δίπλα στην ζώνη αλλαγής από το ποδηλατικό κατάστημα Bicyclon με έδρα τη Νέα Μάκρη.
 • Το δρομικό σκέλος με ονομασία ‘Βίκος Run’ είχε 2 σταθμούς υδροδοσίας με φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος και Βίκος Cola στα 500μ και στα 2,5χμ (οι αθλητές της ολυμπιακής απόστασης είχαν 4 σταθμούς). Φυσικά ο τερματισμός είχε φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος και ποικιλία από αναψυκτικά Βίκος.
*Στις απονομές κληρώθηκαν 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ η μία για αγορά ποδηλάτου Cervelo. Κέρδισαν ένας αθλητής της σπριντ απόστασης και ένας της ολυμπιακής. Οι αθλητές είναι ο Μάνος Μοίρας και η Γεωργία Δρόσου.
 
*Μπύρες Βlue Ιsland με και χωρίς αλκοόλ υπήρχαν στον χώρο των απονομών, οι οποίες έγιναν καθιερωμένα στον κήπο του Μoraitis Βeach σε ένα καταπράσινο βάθρο! Εδώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε το φυτώριο Γρίλλης για την πράσινη σύνθεση στον τερματισμό και στο βάθρο και να αναφέρουμε ότι χρήματα για να πρασινίσουμε τα καμένα τοπία του δήμου μας αλλά και να ομορφύνουμε ένα κομμάτι στον Ν. Βουτζά συγκεντρώθηκαν και από τους δυο τελευταίους αγώνες (τον κολυμβητικό του Σεπτεμβριου και τον του τριάθλου).
 
*Το περίπτερο της Ρharmacy295 ήταν για μια ακόμα φορά εκεί με τους αθλητές να κάνουν ουρά για τη βιταμινομέτρηση που προσέφερε.
 
*Η Βionat, για πρώτη φορά μαζί μας, έδωσε σε όλους τους συμμετέχοντες προϊόντα, και για tasting χυμό beetroot – life drink μήλο/φράουλα/cranberry. Ήταν εκεί για όλο το Σαββατοκύριακο με τα προϊόντα γευσιγνωσίας Τerranova.
 
*Οι οverall νικητές πήραν από ένα παχύφυλλο γλαστράκι, ένα goodie bag Τerranova, ενώ οι γυναίκες πήραν επιπλέον μια δωροεπιταγή αξίας 100€ κάθε μία από τη boutique Fashion Duck στη Νέα Μάκρη.
 
*Στο περίπτερο της ODD3 οι συμμετέχοντες μπορούσαν να δουν σε οθόνη live τα αποτελέσματά τους, όπως και να γνωρίσουν τη νέα collection με ποδηλατικά ρούχα και το νέο τριαθλητικό κορμάκι!  50% flashback sale υπήρχε στην περασμένη collection για όλο το Σαββατοκύριακο του αγώνα.
 
*Να ευχαριστήσουμε το γυμναστήριο Fitness Vibe που ήταν μαζί μας και τους δύο ξεχωριστούς αθλητές του, την Αδαμαντία Ζαχαριάδη (πανελλήνια πρωταθλήτρια ξιφασκίας με αμαξίδιο και 16η στη παγκόσμια κατάταξη και τον Γεράσιμο Πυλαρινό αθλητή ξιφασκίας με αμαξίδιο (3 φορές παραολυμπιονίκη) οι οποίοι ήταν παρόντες στους τερματισμούς και στις απονομές.
 
Μαζί μας όλο το Σαββατοκύριακο ως χορηγός ήταν η Deloitte Ελλάδας, μέλος της Deloitte Touche TohmatsuLimited(DTTL) από το 1975,μια εταιρία η οποία έχει παρουσιάσει πολύ μεγάλη ανάπτυξη στην Ελλάδα και απασχολεί πάνω από 700 επαγγελματίες, ενώ διατηρεί γραφεία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.
Η Deloitte παρέχει ελεγκτικές, συμβουλευτικές, χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, συμβουλευτικές υπηρεσίες διαχείρισης εταιρικού κινδύνου, νομικές και φορολογικές υπηρεσίες σε πελάτες του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα όλων των κλάδων. Οι υπηρεσίες που παρέχει προσφέρουν στους πελάτες της έξυπνες λύσεις που μεγιστοποιούν τις αναπτυξιακές προοπτικές, την αποδοτικότητα και την αξία μιας επιχείρησης λαμβάνοντας υπόψη τη μοναδικότητα κάθε εταιρείας.
 
*Ευχαριστούμε επίσης το watersports crew του Μoraitis Βeach για την πλήρη  κάλυψη και ασφάλεια του κολυμβητικού μέρους με 5 SUP, 2 ταχύπλοα σκάφη και 2 κανό αλλά και την Lifeguard Hellas για την ενίσχυσή τους.
 
*Tέλος ευχαριστούμε όλη την ομάδα του Μoraitis Βeach που βοήθησε να γίνει αυτός ο αγώνας, καθώς και τους φίλους εθελοντές μας, μικρούς και μεγάλους! Τιμή μας να είναι υπεύθυνοι της ζώνης αλλαγής δύο αθλητές με κορυφαίες διακρίσεις, μία εβδομάδα μετά την επιστροφή τους από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ironman στη Χαβάη, και αυτοί είναι ο Κωνσταντίνος Παπανικολάου και ο Βασίλης Μπαμπανίκας. Μαζί τους και άλλος ένας αθλητής που έλαβε μέρος στο Ιronman Βαρκελώνης πριν 2 εβδομάδες, ο Γιάννης Φανάκης.
Αποτελέσματα SPRINT
Αποτελέσματα OLYMPIC
Φωτογραφίες του αγώνα

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με την αιγίδα ΕΘΝΟΑ και ΕΟΜΟΠ και με την άδεια του Δήμου Μαραθώνα και του λιμεναρχείου Ραφήνας.
 

 
Σας ευχόμαστε καλό χειμώνα
και ανανεώνουμε το τριαθλητικό ραντεβού μας για το 2019!

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ CLINICS & ENΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΓΩΝΑΣ ΤΡΙΑΘΛΟΥ SPRINT & ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΧΙΝΙΑ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ CLINICS & ENΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΓΩΝΑΣ ΤΡΙΑΘΛΟΥ SPRINT & ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΧΙΝΙΑ

Πρόκειται για τον τελευταίο αγώνα που αναβλήθηκε λόγω έντονων καιρικών φαινομένων στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο και μεταφέρθηκε για το Σαββατοκύριακο 20-21 Οκτωβρίου και έχει τη μορφή ενός διήμερου event επικεντρωμένου στο λατρεμένο μας Τρίαθλο.

Θελήσαμε στο διήμερο αυτό να εντάξουμε όλα όσα αγαπάμε -και αγαπάτε- στον κόσμο του Τριάθλου και υιοθετήσαμε έτσι μια ‘ολιστική προσέγγιση’ της διοργάνωσης, σαν έκφανση ενός γενικότερου ‘ευ-lifestyle’.  Γι’ αυτό και τα παράπλευρα events και clinics του Σαββάτου, που θα ‘προλογίσει’ τον καθαυτό αγώνα της Κυριακής, περιλαμβάνουν ενημερωτικές ομιλίες και δραστηριότητες που αφορούν όχι μόνο -και φυσικά- στο αθλητικό κομμάτι, αλλά και θέματα διατροφής και σχετικών συμπληρωμάτων, οικολογικής συνείδησης, αθλητικής ψυχολογίας, πρόληψης του καπνίσματος και πολλά άλλα…

 
 
Αναλυτικά λοιπόν το Σάββατο θα έχουμε:

Clinics:

·     10:00-11:00: Οdd3 bike training. Αναγνώριση ποδηλατικής διαδρομής με την ομάδα της odd3 και leader τον Ανέστη Κουρμπέτη, πρωταθλητή Ελλάδας στην ποδηλασία, πρώην επαγγελματία αθλητή και προπονητή ποδηλάτου.

·     11:00-12:00:  Προπόνηση open water ανοιχτή για όλα τα επίπεδα, μαζί με κολυμβητικά tips και συμβουλές. Απαραίτητο να το παρακολουθήσουν όσοι δεν έχουν μέχρι τώρα επαφή με το open water ή θα κάνουν τώρα το πρώτο τους τρίαθλο, ή δεν αισθάνονται εξοικειωμένοι με την ανοιχτή θάλασσα.

12:30 ομιλίες:

·     «Δεκάλογος του Έξυπνου Καταναλωτή Συμπληρωμάτων Διατροφής» από την Ευαγγελία Αυγεράκη, κλινική Διαιτολόγο.

·     Διατροφικά tips για το Τρίαθλο από τον Σπύρο Θεοδώρου της GU Energy Greece.

·     «Ψυχολογία και Αθλητισμός»

·     «Παρεμβάσεις για την Πρόληψη του Καπνίσματος στα Σχολεία» από την Βυζικίδου Βεργίνα, Smoke Free Greece, Ερευνητικό Εργαστήριο «George D. Behrakis” της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος. (Θα βρίσκεται εκεί και την Κυριακή, με σχετικό παιχνίδι για τα παιδιά.)

·     Ηow Τo?: «Πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζω τη διαδρομή που θα τρέξω» & Μάθημα Αλλαγής Λάστιχου από τον πρωταθλητή ποδηλασίας Ανέστη Κουρμπέτη.

Η Γραμματεία θα είναι ανοιχτή στον κήπο του Moraitis Beach από τις 12 ως τις 6 το απόγευμα για την παραλαβή τσάντας αθλητή και late registrations.

Επειδή την Κυριακή το πρωί η γραμματεία θα λειτουργήσει μόνο μία ώρα, από τις 7:00 ως τις 8:00 πρίν τον αγώνα, και προς αποφυγή συνωστισμού και της όποιας ταλαιπωρίας, συμβουλεύουμε τους συμμετέχοντες, να προσέλθουν για την παραλαβή τσάντας στη Γραμματεία το Σάββατο!

Πρόγραμμα Κυριακής 21 Οκτωβρίου

 • γραμματεία 7:00-8:00 (μόνο για παραλαβές που έχουν ενημερώσει και έχουν ήδη εγγραφή)
 • ζώνη αλλαγής 7:15- 8:15
 • τεχνική ενημέρωση 7:35
 • Εκκίνηση σπριντ 8:50
 • Εκκίνηση ολυμπιακή 8:57

Μαζί μας το Pharmacy295, Μέγα χορηγός μας, όπου θα φιλοξενήσει την Terranova στο περίπτερο της!

 Εκεί θα γίνεται tasting από την Terranova* και τις δύο μέρες. Tην Κυριακή θα γίνεται η βιταμινομέτρηση** με τη βοήθεια φαρμακοποιού και επιστημονικού συνεργάτη. Επιπλέον όσοι επισκεφθούν το περίπτερο θα μπορούν να γνωρίσουν τα προϊόντα της Terranova αλλά και να λύσουν απορίες σε σχέση με τα συμπληρώματα διατροφής.

*Tasting: Beetroot χυμός – Life Drink μήλο/φράουλα/cranberry.

**Oι συμμετέχοντες στη βιταμινομέτρηση θα κερδίσουν και ένα κουπόνι για έκπτωση 5% στις βιταμίνες Terranova.

Όλοι οι αθλητές θα παραλάβουν Terranova goodie bag στην γραμματεία , οι νικητές θα έχουν δώρα και όλοι οι θεατές θα μπορούν να επισκεφτούν το περίπτερο της Pharmacy295 και να διεκδικήσουν δώρα.

 

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 
Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε την αναβολή του προγραμματισμένου αγώνα μας της Κυριακής, καθώς οι μετεωρολογικές προβλέψεις για τον ‘Ξενοφώντα’  ανατρέπονται συνεχώς σε μία άνευ προηγουμένου διακύμανση για τα δεδομένα της εποχής! Θέλουμε να τονίσουμε ότι η εμπειρία μας στον καιρό του Σχινιά μετράει δεκαετίες αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της δουλειάς μας, ωστόσο οι τρέχουσες συνθήκες είναι πρωτοφανείς από άποψη σταθερότητας των προβλέψεων, με αποτέλεσμα να είμαστε αναγκασμένοι στη λήψη της παραπάνω απόφασης. Έχουμε επανειλημμένα τονίσει ότι κυρίαρχο μέλημά μας σε κάθε διοργάνωση είναι η ασφάλεια των αγώνων, οπότε δεν παίρνουμε ούτε το πιο μικρό σχετικό ρίσκο, λαμβάνοντας υπόψη  επίσης και το γεγονός ότι λόγω των εξαιρετικά αντίξοων αυτών συνθηκών δεν θα μπορέσουμε εκ των πραγμάτων να σας παράσχουμε τις υπηρεσίες που θα θέλαμε.
Σε επόμενη ενημέρωσή μας θα ανακοινώσουμε την νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΑ ΤΡΙΑΘΛΟΥ ΣΕ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ


Σας ενημερώνουμε ότι ο εξ αναβολής Αγώνας Τριάθλου Sprint και Olympic Distance - Ανοιχτής Συμμετοχής, θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018.
Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν κανονικά οι προπονήσεις και οι ομιλίες που είχαν ανακοινωθεί. Το ακριβές ωρολόγιο πρόγραμμα και των δύο ημερών θα ανακοινωθεί  σε προσεχή ενημέρωση.
Σε ότι αφορά τις δηλώσεις συμμετοχής, ενημερώνουμε τους αθλητές για τα κάτωθι:
 • Όσοι είχαν δηλώσει συμμετοχή και είχαν προβεί στην εξόφλησή της,  ισχύει κανονικά χωρίς καμία περεταίρω ενέργεια. 
 • Όσοι είχαν κάνει δήλωση συμμετοχής και δεν είχαν προβεί στην εξόφληση της, εάν επιθυμούν να συμμετέχουν στην νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, μπορούν να προχωρήσουν σε εξόφλησή της έως τις 14.10.2018, χωρίς να πραγματοποιήσουν νέα εγγραφή.
 • Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στον αγώνα και δεν είχαν πραγματοποιήσει εγγραφή, θα έχουν την δυνατότητα ηλεκτρονικής εγγραφής στην παρακάτω διεύθυνση http://transitionsports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=1:triathlo-sprint-olympic-30-09&Itemid=115&lang=el
Η εξόφληση των νέων συμμετοχών θα πρέπει να πραγματοποιηθεί έως τις 14.10.2018.
 
 • Όσοι αθλητές δεν έχουν δυνατότητα συμμετοχής στην νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, θα πρέπει να αποστείλουν αίτημα για ακύρωση της συμμετοχή τους και επιστροφής των χρημάτων τους, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Αιτήματα ακύρωσης συμμετοχής, με δυνατότητα επιστροφής χρημάτων, θα γίνουν δεκτά μέχρι την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18:00. Μετά το πέρας της ανωτέρω προθεσμίας δεν θα υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων.
Σημειώνουμε ότι για να γίνει επιστροφή χρημάτων θα πρέπει να μας γνωστοποιήσετε IBAN τραπεζικού λογαριασμού, εάν είναι εφικτό της τράπεζας Eurobank προκειμένου να μην επιβαρυνθείτε με τραπεζικά έξοδα.
Διευκρινίζουμε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς της συμμετοχής στην νέα αγωνιστική χρονιά.
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Σχετικά με την διεξαγωγή του αγώνα τριάθλου στις 30.09.2018

Σχετικά με την διεξαγωγή του αγώνα τριάθλου στις 30.09.2018, σας ενημερώνουμε ότι λόγω των έντονων  καιρικών φαινομένων, για τα οποία οι προγνώσεις  αλλάζουν συνεχώς, παρακαλούμε τους αθλητές που θα ταξιδέψουν από περιοχές εκτός Αττικής να αναμένουν νέα ενημέρωσή μας, η οποία θα εκδοθεί  αύριο, Παρασκευή βράδυ, πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους.

Διευκρινίζουμε ότι παρακολουθούμε τις προγνώσεις, ειδικά σε σχέση με τις εντάσεις των ανέμων και την πιθανότητα καταιγίδας, μέσω των πιο έγκυρων site, wind guru, windy, metro, ΕΜΥ.

Προκειμένου να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερα δεδομένα σχετικά με τα καιρικά φαινόμενα της  Κυριακής 30.09.2018, ώστε  να εξετάσουμε το ενδεχόμενο αναβολής του εν λόγω αγώνα και τη διεξαγωγή του σε νέα ημερομηνία, θα πρέπει να περιμένουμε τις σχετικές προγνώσεις που θα εκδοθούν αύριο το απόγευμα.

Προτεραιότητά μας είναι να διεξαχθεί ο αγώνας με ασφαλείς συνθήκες για όλους.

Weather Camera - Live Stream

Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί όλο το χρόνο webcam με live stream και μετεωρολογικός σταθμός με συνεχή ενημερώση.

Φωτογραφίες από Αγώνες

Δείτε Φωτογραφίες από τον αγώνα Sprint Triathlon & Kids στη σελίδα μας στο FB και στη επίσημη ιστοσελίδα του Foto-trexoume.

Μέγας Χορηγός

 

Χορηγοί

 

Συνεργάτες / Υποστηρικτές